Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana. © Photonews/Instagram

Feyenoord afgewezen, geschitterd op grote jeugdtoernooien en een échte doorzetter: het verhaal achter Kamal Sowah, nakende Club-recordtransfer

Club BruggeVan het Ghanese Right to Dream - what’s in a name - naar de Champions League in 3,5 jaar tijd. Maak kennis met loopwonder Kamal Sowah (21), straks behoudens ongelukken recordtransfer en ontbrekende schakel bij Club Brugge. 

7 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Hij is gewoon heel goed, voor het doel nogal impulsief. Ik vind dat er te veel en te vroeg over een toekomstige transfer geschreven wordt, dat hij maar de planning waar maakt. Wat ik hem en Club van harte gun.
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Allemaal waar misschien, en hij heeft een goede wedstrijd gespeld, maar kan voor gene meter op doel trappen. Hij heeft geen goede pur sang trap techniek, en voor een voetballer vind ik dat persoonlijk een groot struikelpunt en vraag ik me af of je thuishoort bij wat zichzelf topclub acht.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Kost 9 mio. Wat een speler van 8 mio kan, hebben we mogen zien op Jan Breydel. Dus best rustig bij blijven zeker??
 • Jeroen Delft

  1 jaar geleden
  Klopt niet. De Canadees is door Feyenoord afgewezen. Niet deze man.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  De putten waar Club op vist zij nu van een andere orde. Wens hen geluk toe met hun VS stem. Lang,Persyn en ook die 22jarige stopper(rode kaart) deden het alvast niet slecht.
 1. Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structureel probleem”
  Club Brugge
  5

  Hoefkens komt terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk: “Geen structu­reel probleem”

  Vóór en na Club - KV Oostende kwam Carl Hoefkens terug op de niet-selectie van Roman Yaremchuk, die vrijdag weinig begrip toonde voor het feit dat hij dit weekend opnieuw naast de basisploeg zou vallen: “Onze meningen verschillen over het invullen van de spitspositie,” aldus Hoefkens. “Ik wil meer drive en goesting zien. We zitten nog niet op dezelfde golflengte, maar in de toekomst zal dit in orde komen. Daar moet Roman nu aan werken. Dit is totaal geen structureel probleem.” Afwachten of Hoefkens Yaremchuk meeneemt naar Leverkusen - dat wordt in principe pas morgen na de ochtendtraining beslist.