Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana. © Photonews/Instagram

Feyenoord afgewezen, geschitterd op grote jeugdtoernooien en een échte doorzetter: het verhaal achter Kamal Sowah, nakende Club-recordtransfer

Club BruggeVan het Ghanese Right to Dream - what’s in a name - naar de Champions League in 3,5 jaar tijd. Maak kennis met loopwonder Kamal Sowah (21), straks behoudens ongelukken recordtransfer en ontbrekende schakel bij Club Brugge. 

7 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Hij is gewoon heel goed, voor het doel nogal impulsief. Ik vind dat er te veel en te vroeg over een toekomstige transfer geschreven wordt, dat hij maar de planning waar maakt. Wat ik hem en Club van harte gun.
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Allemaal waar misschien, en hij heeft een goede wedstrijd gespeld, maar kan voor gene meter op doel trappen. Hij heeft geen goede pur sang trap techniek, en voor een voetballer vind ik dat persoonlijk een groot struikelpunt en vraag ik me af of je thuishoort bij wat zichzelf topclub acht.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Kost 9 mio. Wat een speler van 8 mio kan, hebben we mogen zien op Jan Breydel. Dus best rustig bij blijven zeker??
 • Jeroen Delft

  2 maanden geleden
  Klopt niet. De Canadees is door Feyenoord afgewezen. Niet deze man.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  De putten waar Club op vist zij nu van een andere orde. Wens hen geluk toe met hun VS stem. Lang,Persyn en ook die 22jarige stopper(rode kaart) deden het alvast niet slecht.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.