Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Sowah, vorig jaar nog actief bij OH Leuven, en zijn mama in Ghana. © Photonews/Instagram

Feyenoord afgewezen, geschitterd op grote jeugdtoernooien en een échte doorzetter: het verhaal achter Kamal Sowah, nakende Club-recordtransfer

Club BruggeVan het Ghanese Right to Dream - what’s in a name - naar de Champions League in 3,5 jaar tijd. Maak kennis met loopwonder Kamal Sowah (21), straks behoudens ongelukken recordtransfer en ontbrekende schakel bij Club Brugge. 

7 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Hij is gewoon heel goed, voor het doel nogal impulsief. Ik vind dat er te veel en te vroeg over een toekomstige transfer geschreven wordt, dat hij maar de planning waar maakt. Wat ik hem en Club van harte gun.
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Allemaal waar misschien, en hij heeft een goede wedstrijd gespeld, maar kan voor gene meter op doel trappen. Hij heeft geen goede pur sang trap techniek, en voor een voetballer vind ik dat persoonlijk een groot struikelpunt en vraag ik me af of je thuishoort bij wat zichzelf topclub acht.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Kost 9 mio. Wat een speler van 8 mio kan, hebben we mogen zien op Jan Breydel. Dus best rustig bij blijven zeker??
 • Jeroen Delft

  2 maanden geleden
  Klopt niet. De Canadees is door Feyenoord afgewezen. Niet deze man.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  De putten waar Club op vist zij nu van een andere orde. Wens hen geluk toe met hun VS stem. Lang,Persyn en ook die 22jarige stopper(rode kaart) deden het alvast niet slecht.
 1. Clement en Mignolet stropen mouwen op voor Messi & co, maar zijn niet bang: “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft”
  Play
  Club Brugge
  7

  Clement en Mignolet stropen mouwen op voor Messi & co, maar zijn niet bang: “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft”

  Morgen wacht Club Brugge de aartsmoeilijke taak om Lionel Messi, bij zijn Europese debuut voor Paris Saint-Germain, af te stoppen - en dan hebben we het nog niet eens over Neymar of andere Mbappé’s. Dat beseffen ook coach Philippe Clement en doelman Simon Mignolet, maar het duo is het er unaniem over eens dat blauw-zwart niet kansloos is. “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft", klonk het onder meer.