Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Engelse clubs in de rij voor Limbombe, trekt smaakmaker dan toch niet naar Bundesliga?

Club BruggeDe machtsstrijd voor Anthony Limbombe wordt steeds heviger. Terwijl enkele Franse en Duitse clubs de vleugelspits van Club Brugge nog altijd in beeld hebben, wordt de interesse uit Engeland steeds groter. Zo bracht Huddersfield al een concreet bod uit en zijn Southampton en Newcastle van plan om dat later deze week te doen.

18 reacties

 • danny buyse

  4 jaar geleden
  Er mogen talrijke spelers weg van het bestuur als er een goed bod komt en of je dat nu een leegloop noemt of niet is aan jullie. Volgens het bestuur mag Limbombe, Diaby, Wesley, Nakamba, Vormer en Vanaken vertrekken. Voor de eerste 4 genoemden wordt er telkens 15 miljoen gevraagd.
 • Dirk Van der Weeën

  4 jaar geleden
  @ Jan Boden en Gertje zwans bij Club is er geen leegloop,kijk gewoon eens wat er voor in de plaats komt.En de speler die hiervoor in aanmerking komt Lans dat is DenDoncker jullie geraken hem aan de straatstenen niet kwijt.En Jan ben je jullie laatste exploten in de CL al vergeten?Wie zijn hier dan de sukkelaars ?
 • frankie bressinck

  4 jaar geleden
  Als ze daar 15 miljoen voor geven moet je niet twijfelen. Hoeveel goede matchen heeft hij gespeeld 5? Europees was het ook niks en als je hem persé nodig hebt is hij gekwetst. Slim van Brugge om hem te verpatsen, al is hij nog niet weg!
 • gert lans

  4 jaar geleden
  In de rij om hem gratis te krijgen ! Er iets voor betalen doet niemand met een beetje gezond verstand !
 • Roos Desreveaux

  4 jaar geleden
  Letica was heel het seizoen titularis in de goal bij Hadjuk Split. Ga de website van deze club maar eens na.De grote leegloop kan men eerder bij een andere club in belgie volgen. en er komt niks van in de plaats. en zo kan men blijven zeveren. We zien wel binnen enkele weken.
 1. Erg mooi moment na titelclash: fans Club Brugge trakteren spelers en fans Union op verdiend applaus
  Play
  Jupiler Pro League
  30

  Fans Club Brugge trakteren spelers en fans Union op verdiend applaus: erg mooi moment na titelclash

  Het mocht niet zijn voor Union. In de vier rechtstreekse duels met Club Brugge telkens minstens de evenknie, maar wel drie nederlagen en een draw. Niet eens een keertje kunnen scoren. En toen Casper Nielsen dat gisteravond in de slotfase op prachtige wijze wel deed, ging het feest niet door na voorafgaand buitenspel. Zo dreigt het Brusselse sprookjesseizoen te eindigen zonder prijs, maar dat lieten de meegereisde Union-fans in Jan Breydel niet aan hun hart komen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.