Emmanuel Dennis.
Volledig scherm
PREMIUM
Emmanuel Dennis. © Photo News

Emmanuel Dennis, nog een van de weinige vedetten in ons voetbal: “Of dit mijn afscheidsinterview kan zijn? Ik hoop het...”

Club Brugge“Ik? Corona hebben? Ik ben te sterk voor corona, man. Too fast. Het kan mij niet bijhouden.” Hij lacht. Ziehier Emmanuel Dennis, 22, in “ik hoop mijn afscheidsinterview”. Tegen Zulte Waregem (0-6 zege) ontbrak hij alleszins door een pijntje.

 1. Mama Charles De Ketelaere over het droomjaar van haar zoon: “Ik zag hem liever tennissen dan voetballen”
  PREMIUM
  Club Brugge

  Mama Charles De Ketelaere over het droomjaar van haar zoon: “Ik zag hem liever tennissen dan voetballen”

  Als één van haar patiënten vraagt wanneer Charles De Ketelaere (19) bij ‘de groene’ komt spelen, blijft ze beleefd. Durft ze niet te antwoorden dat die stap niet in z’n carrièreplanning past. Net voor de Brugse derby: Isabelle De Cuyper (47) – mama De Ketelaere – over het droomjaar van zoonlief. “En zeggen dat ik hem liever zag tennissen dan voetballen…”
 2. Buurtbewoners wapenen zich tegen bouw nieuw stadion Club Brugge: “Goednieuwsshow van Verhaeghe en co doorprikken”
  PREMIUM
  Club Brugge

  Buurtbewo­ners wapenen zich tegen bouw nieuw stadion Club Brugge: “Goed­nieuws­show van Verhaeghe en co doorprik­ken”

  Buurtbewoners van Olympia wapenen zich aan de hand van een crowdfunding onder de noemer ‘Leefbaar Sint-Andries’ tegen de bouw van het nieuwe Clubstadion. “Zo’n stadion hoort niet thuis in een woonwijk,” klinkt het bij de actievoerders, die 25.000 euro hopen in te zamelen om hun bezwaar tegen het bouwproject te financieren. “We zullen de goednieuwsshow van Verhaeghe en co doorprikken.”