Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Carl Hoefkens. © BELGA

Eerste werkdag voor Carl Hoefkens als T1 bij Club:
“Lang en De Ketelaere? Ik hoop dat alle goeie spelers blijven, maar hou rekening met vertrek”

Club BruggeBusiness as usual voor Carl Hoefkens op zijn eerste werkdag als T1, voor wie er naar eigen zeggen weinig of niets veranderd is: “Ik ben exact met hetzelfde gevoel naar hier gereden,” meent de nieuwe hoofdtrainer. “Welk kostuum ik zal aantrekken, daar ben ik absoluut niet mee bezig.”

9 reacties

 • Mike De Creus

  2 maanden geleden
  We zullen zien , iedereen verdient een Kans en aan inzet zal het zeker niet liggen , maar veel sup zijn scepties het is aan U om het tegendeel te bewijzen !!!
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Topgast. Aan hem om nu te bewijzen dat hij de functie van T1 aankan. Carl ademt Club maar het bestuur zal met niets minder dan een nieuwe titel en liefst successen in Europa tevreden zijn. Idem voor de supporters.Succes went jammer genoeg en wordt te snel vanzelfsprekend. Succes Carl. Gans Club gunt het jou. 👍👌
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Blij dat ze in Brugge nu ook een trainer zonder diploma hebben. Hij zal het mogen horen als ze verliezen.
 • Luc Daems

  2 maanden geleden
  Eindelijk nog eens een trainer van bij “ons “. Van mij krijgt hij alle kansen.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  In juni is dat nog plezant zo een beetje trainer spelen. Eind september liggen de meesten al buiten wegens te weinig punten.
 1. Bezoek met privéjet levert Maldini voorlopig geen akkoord op over De Ketelaere: Milan pokert met 32 miljoen
  Play
  Club Brugge
  54

  Bezoek met privéjet levert Maldini voorlopig geen akkoord op over De Ketelaere: Milan pokert met 32 miljoen

  Een goed gesprek, maar geen akkoord. Dat is de uitkomst van het onderhoud tussen Club Brugge en Milan-directeurs Paolo Maldini en Ricky Massara, die in de vooravond vanop Oostende terug naar Milaan zijn gevlogen. “Hoe het ging? Goed. Er is vertrouwen. Of we een deal gaan sluiten? We gaan het proberen”, reageerde Maldini bij terugkomst in Italië. De komende dagen moet blijken of de Rossoneri de nodige inspanning willen leveren om Charles De Ketelaere binnen te halen. Milan hoopt tegen zaterdag duidelijkheid te hebben.