Twitter Thomas Meunier
Volledig scherm
© Twitter Thomas Meunier

Een transfer heeft Meunier nog niet beet, deze sportieve deal al wel

Vincent Mannaert liet onlangs nog verstaan dat Thomas Meunier straks zo goed als zeker vertrekt bij Club Brugge, maar op dit moment is er van een transfer nog geen sprake. Eerst wil de aanvallende rechtsachter nog die langverwachte titel pakken. Gelukkig vallen er intussen nog andere deals te sluiten voor de Rode Duivel.

 1. Preud'homme staat scherp: "Spektakel, wat is dat? Dat iedere ploeg 15 kansen krijgt?"
  Play
  Video

  Preud'hom­me staat scherp: "Spektakel, wat is dat? Dat iedere ploeg 15 kansen krijgt?"

  De veldslag tegen AA Gent werd glansrijk gewonnen, maar kan Club Brugge ook eens punten pakken in het hol van de Brusselse leeuw? Tegen Anderlecht wil het de voorbije jaren maar niet lukken. Alleen is het geloof bij blauwzwart in een goed resultaat nooit groter geweest dan nu. Ook Michel Preud'homme leeft ontspannen toe naar de klassieker, maar ondanks zijn schorsing staat hij wel messcherp.
 2. "Op training uitgescholden worden door een vrouw, ik heb vaak op mijn tong moeten bijten"

  "Op training uitgeschol­den worden door een vrouw, ik heb vaak op mijn tong moeten bijten"

  Negen assists en drie doelpunten bij een team dat moet vechten tegen de degradatie, niet slecht wat Thibault Moulin dit seizoen gepresteerd heeft. De 26-jarige middenvelder van Waasland-Beveren is een van dé ontdekkingen van onze competitie en staat niet voor niks op de radar van Club Brugge en Anderlecht. Nochtans vertoefde hij de voorbije jaren in de schaduw van de Franse Ligue 2. En daar deed hij een onvergetelijke ervaring op: gecoacht worden door een vrouw.
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.