Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Een seizoen van uitersten: Mignolet opnieuw in de fout bij 0-2

Club BruggeDr. Jekyll and Mr. Hyde. De held uit de heenmatch was gisteren de schlemiel in de return. Of hoe het seizoen van Simon Mignolet er eentje is van uitersten.

13 reacties

 • Ronny Van Exe

  4 maanden geleden
  Heb toch mijn bedenkingen bij het eerste doelpunt ook , een bal van aan de rechthoek recht op hem moet je toch kunnen klemmen
 • Bart Vanderbruggen

  4 maanden geleden
  Dit is geen fout van Mignolet, maar van de verdediging: Castro-Montes mag van daar nooit ongehinderd op doel kunnen schieten. Dit leren ze bij de duiveltjes.
 • Gunther Franken

  4 maanden geleden
  Kan je als keeper niks aan doen, gewoon een prachtige goal.
 • Heinz Rumes

  4 maanden geleden
  Akkoord Mignolet maakt fouten en da's menselijk, maar dat trainer Schreuder Vorm niet opsteld dat getuigd niet van goed beleid, namelijk Vormer is de beste middenvelder en spelverdeler van de Belgische competitie dus hem niet gebruiken is één onvergetelijke fout, en dat zal voor de volgende matchen ook zo blijken tenzij Scheider het Geert van schouder verandert, dit komt van een echte Club fan.
 • Dimitri De Witte

  4 maanden geleden
  @stefan mortelmans. Gent was gisteren zeker niet de beste ploeg, maar wel de efficiënste ploeg.
 1. Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht
  Play
  Jupiler Pro League
  8

  Toch geen incidentlo­ze titelvie­ring Club Brugge: vuurpijl richting bezoekers­vak van Anderlecht

  De titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid.
 2. ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende
  Play
  Club Brugge
  5

  ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende

  De minitrip naar Ibiza is tot een eind gekomen voor Club Brugge. Daags nadat ze zondag de derde opeenvolgende titel hadden gepakt op het veld van Antwerp, stapten Charles De Ketelaere en co op het privévliegtuig van sterke man Bart Verhaeghe om enkele dagen te verpozen op het feesteiland. En dat snoepreisje is nu dus tot een eind gekomen. Vanmiddag omstreeks 13 uur zette de blauw-zwarte delegatie voet aan land in Oostende. En het contrast, wat het weer betreft, kon moeilijk groter zijn...