Club Brugge pakte gisteren voor eigen fans de Supercup in het Jan Breydelstadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge pakte gisteren voor eigen fans de Supercup in het Jan Breydelstadion. © Photo News

Een impressie van onze watcher die met 10.000 Brugse fans brood en spelen zag: “Jan Breydel genoot, het wordt ook dit seizoen weer allen tegen één”

Club BruggeZelden was een Supercup aangenamer. Impressie door onze Club-watcher Niels Poissonnier vanuit Olympia, waar je de aanwezigen niet langer eigenhandig kan tellen. Waar Noa Lang nog steeds de show verzorgt. En waar Club deed wat het de jongste jaren zo vaak doet: (een prijs) winnen.

9 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Om echt top te zijn moeten ze wel Rits uit de ploeg zetten !
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Dit was een jong zeer goed Club zonder drie vaste waarden en zonder versterking. Ziet er goed uit voor de supporters.
 • Wouter Gabriels

  2 maanden geleden
  Genk stond niet met het basisteam. Serieus blijven. Genk is trouwens 10 dagen later met de voorbereiding begonnen.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Allard, Club speelde tegen Utrecht met het NXT team! Genk stond nu ook met hun basiselftal en het ging om een prijs niet op voorbereiding! Volgend weekend begint de competitie al dus uw reactie houdt geen steek!
 • Allard Emile

  2 maanden geleden
  Jullie watcher is vlug tevreden denk ik! Al de ploegen zijn nog volop aan de voorbereiding bezig en hij trekt er al conclusies uit! Belachelijker kan niet. En ja Genk is natuurlijk Utrecht niet hé ! De Neliga staat toch een stapje hoger dan de pilsjesliga denk ik, kijk naar Anderlecht tegen Ajax, nog zo een evidentie !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).