Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Een domper(tje), maar Clement kan nederlaag tegen Gent plaatsen: “Als dit volleybal was, hadden we gewonnen”

Club BruggeHmmm, dat stond niet in het blauw-zwarte script. “Het was zo’n dag”, zuchtte Philippe Clement. Hij kon de vierde nederlaag van het seizoen “een plaats geven”. Meer dan een domper(tje) is het niet. Op voorwaarde dat er straks wél gewonnen wordt van Eupen.

17 reacties

 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  Zeer sterk Club gezien en waarschijnlijk de beste match tot nu toe. Alleen de afwerking was matig en als de aanvallers hun kansen goed hadden benut dan had de doelman geen schijn van kans zich te onderscheiden als beste man van de match. @Boone Patrick, balbezit 63/37%, doelschoten 20 Club/6 Gent en hoekschoppen maar liefst 15 Club/0 Gent. Wie begint er hier te zweven.
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  We zouden al heel blij zijn mocht Brugge eindelijk eens beginnen te voetballen.
 • Ilse Huyghe

  1 maand geleden
  Ach , het was een goede match van beide ploegen. Het enige verschil: een owngoal
 • William De plecker

  1 maand geleden
  Een dompertje? "Ik kan het plaatsen" Clement? Wel als trouwe Club supporter kan ik dat niet plaatsen, het is gewoon op je bek gaan op eigen plein! De beste club is vandaag Genk, dat zegt de rangschikking, niet Club! En die rangschikking wordt bepaald door de successen op het veld (winst!) en niet door de inspanningen! "Ik heb geweldige dingen gezien op traning " telt ook niet mee in de rangschikking beste Clement! Enkel als je wint! En alle bijna doelpunten tellen ook niet, enkel in het net.
 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  De hand van vormer op standard Luik was dat ook volleybal met de titel er cadeau bij , wees groot in winnen maar ook in verliezen.
 1. Vanaken: “Ik had geel verwacht en daarom was ik zo gefrustreerd, maar dit mag mijn imago niet schaden” - Beslissing in beraad
  Club Brugge

  Vanaken: “Ik had geel verwacht en daarom was ik zo gefrus­treerd, maar dit mag mijn imago niet schaden” - Beslissing in beraad

  Zit Hans Vanaken na Nieuwjaar wekenlang voor televisie? Bovenop twee matchen schorsing voor een ‘brutale fout’ riskeert de spelmaker van Club Brugge nóg eens twee weken voor ‘misplaatste uitlatingen’. Club Brugge gaf al snel aan niet akkoord te gaan met het schorsingsvoorstel. Vandaag verscheen Vanaken bijgevolg voor het Disciplinair Comité, de Geschillencommissie van weleer. Herbeleef hieronder de motivering van het bondsparket en de verdediging van Club Brugge, met ook Vanaken die zelf aanwezig was op de online zitting. Na de uitspraak, die vandaag of morgen gecommuniceerd wordt, kan blauw-zwart ook nog een beroepsprocedure opstarten.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"