Bas Dost.
Volledig scherm
Bas Dost. © Photo News

Dost loopt spierblessure op, Club plots meer gehavend dan ooit: "We kunnen veel verdragen, maar dit...”

Club BruggeWaar stopt het voor Club Brugge? Bovenop de corona-uitbraak viel Bas Dost (31) gisteravond ook nog eens uit met een hamstringblessure. Iets met een kelk en een bodem.

6 reacties

 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Die van der Brempt zeker een meerwaarde en mss toekomst als de ketelaere ! Maar club heeft veel pech voor het ogenblik en liggen eruit in Europa door deze covi19 en niet door Kiev helaas Nu moeten ze verder in de kompetitie met de valide spelers !
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Buiten De Ketelaere zijn er geen jongeren die klaar staan om de kar te trekken, die vaststelling moet je na gisterenavond ook durven maken. Het huurcontract met Sobol moeten ze alvast niet meer verlengen, die jongen komt op alle vlakken tekort.
 • Sandra Martens

  2 maanden geleden
  Het verschil is de ene ploeg kiest ervoor en de andere niet en het was toch met die jeugdspelers dat ze 1-1zijn gaan spelen op kiev
 • Gert Veer

  2 maanden geleden
  De Europese match teveel... luidt ook het verval in de nationale competitie in. Brugge zal nog mogen blij zijn als ze kampioen spelen.
 • Marcel Van Steerteghem

  2 maanden geleden
  Guillermo ... Club wordt geteisterd door coronagevallen , Anderlecht door slecht financieel bestuur . Twee totaal verschillende situaties . De ene gebeurt plots , de andere is al jaren bezig.
 1. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga

 2. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl