Club Brugge kreeg tweemaal geen penalty.
Volledig scherm
Club Brugge kreeg tweemaal geen penalty. © PickxSports

Domper voor Club NXT: youngsters krijgen tweemaal geen penalty en geven tegen tienkoppig PSG 0-2-voorsprong en groepswinst nog uit handen

CLub BruggeEen anticlimax voor Club NXT in de Youth League. De U19 van blauw-zwart klom op 0-2, maar verspeelde in de tweede helft tegen een tienkoppig Paris-Saint Germain alsnog de zege. Diep in blessuretijd viel de 3-2. Dat betekent: geen groepswinnaar en een rechtstreeks ticket voor de achtste finales. Wel is Club NXT veroordeeld tot play-offs. 

3 reacties

 • ralph ernst

  1 maand geleden
  PSG moest en zou winnen ! Chauvinisme al troef, zelfs bij de scheidsrechter(s)
 • ISABELLE TANGHE

  1 maand geleden
  Bestolen in Parijs
 • Dirk Tuymans

  1 maand geleden
  Das al een voorproefje….Seffens komt pas de echte afstraffing.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.