BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dennis in vizier van Borussia Dortmund: Club Brugge hoopt op transfersom van minstens 25 miljoen

Club BruggeHet rijtje geïnteresseerden dikt aan. Ploegen die verder kijken dan de gebrekkige efficiëntie bij Emmanuel ­Dennis (22). De mooiste van alle gegadigden: Borussia Dortmund. Vaste klant als Club speelt. 

27 reacties

 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Als ze daar zoveel geld voor krijgen zeker niet twijfelen, rap wegdoen! Wat kàn hij eigenlijk? Is alleen snel en voor de rest zéér middelmatig!
 • Gaston Foubert

  1 jaar geleden
  Hij speelt met een paardenbril op lees ik hier. Het wordt dan tijd dat men hem vertelt waar zoiets voor dient; mijn gedacht heeft hij dat in een of andere stal gevonden en wil hij het uitproberen.
 • jammy cappon

  1 jaar geleden
  Een heel goede speler maar met een hoek aan zoals veel goede spelers. Hij is nog jong, maar heeft de klasse het te maken in het buitenland. Nu nog de oogkleppen afzetten en Dennis gaat het maken.
 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  1 jaar geleden
  Wat is de waarde nog van geld ?!!en zeggen dat er velen moeten gaan werken aan 15/1600euro /md..
 • Christiaan Goethals

  1 jaar geleden
  Het talent is De Ketelaere, hopelijk rap Rode Duivel en is bekwaam om De Bruyne op te volgen. Goeie passing en overzicht,. nu al beter dan Vanaken maar blijft bescheiden Die gast gaat het zeker maken samen met enkele jongeren van RSCA.
 1. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.