Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dennis heeft ‘transferitis’: Nigeriaan ziet zichzelf in topcompetitie, maar monsteraanbiedingen blijven uit

Club BruggeEngels, Limbombe, Diaby, Nakamba... Deze zomer is Emmanuel Dennis (22) het zorgenkind – fysiek nog aanwezig in Brugge, maar met het hoofd ergens tussen de Premier League en de Bundesliga.

11 reacties

 • Linda D'Haese

  2 jaar geleden
  Zal in een top competitie bankzitter zijn maakt veel te weinig goals denkt waarschijnlijk dat hij met zijn twee stuntelige goals in Madrid al een vedette is
 • jan boden

  2 jaar geleden
  5 goals dit seizoen en ook 5 vorig seizoen. Op welk monsterbod zitten die eigenlijk te wachten in Brugge ? Ze zijn daar precies allemaal een paar vijzen kwijt.
 • Karl Debaene

  2 jaar geleden
  Hij mag blij zijn dat hij in Brugge kan en mag spelen. We zagen er al velen met grote trom vertrekken om de bank of de tribune warm te houden het seizoen erop.
 • Bert V

  2 jaar geleden
  Is gewoon een goede subtopper. Niet meer, niet minder. En is er niet altijd met zijn hoofd bij. Wordt niets in het buitenland als hij weg kan. Bankje zitten...
 • Nolle Verdonck

  2 jaar geleden
  Hans oxida denk je nu echt dat David naar Lille wil om bij te leren? Normaal dat Dennis na paar goeie seizoenen wil vertrekken. Gewoon pech met de corona. Denk je nu echt dat David voorbeeldig gaat zijn als hij moet blijven? Beetje kwek supporterklap.
 1. Club Brugge wint oefenpot
op KV Oostende (1-3) met
Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge wint oefenpot op KV Oostende (1-3) met Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge ging vandaag oefenen op KV Oostende en won de partij in de Diaz Arena tegen het nummer 12 van de Jupiler Pro League al bij al vrij makkelijk. In de eerste helft hield KVO vrij goed stand, nadat het langs Ambrose snel reageerde op een vroeg tegendoelpunt van Deketelaere. De jonge Rode Duivel liet in het tweede kwartier enkele goede kansen op een tweede Brugse treffer onbenut, met vooral een goede parade van doelman Schelfhout op een strak schot van CDK.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.