Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dennis heeft ‘transferitis’: Nigeriaan ziet zichzelf in topcompetitie, maar monsteraanbiedingen blijven uit

Club BruggeEngels, Limbombe, Diaby, Nakamba... Deze zomer is Emmanuel Dennis (22) het zorgenkind – fysiek nog aanwezig in Brugge, maar met het hoofd ergens tussen de Premier League en de Bundesliga.

11 reacties

 • louis meuleman

  11 maanden geleden
  Zal in een top competitie bankzitter zijn maakt veel te weinig goals denkt waarschijnlijk dat hij met zijn twee stuntelige goals in Madrid al een vedette is
 • Jan Boden

  11 maanden geleden
  5 goals dit seizoen en ook 5 vorig seizoen. Op welk monsterbod zitten die eigenlijk te wachten in Brugge ? Ze zijn daar precies allemaal een paar vijzen kwijt.
 • Jan Postenakels

  11 maanden geleden
  Hij mag blij zijn dat hij in Brugge kan en mag spelen. We zagen er al velen met grote trom vertrekken om de bank of de tribune warm te houden het seizoen erop.
 • Herbert Verbeeck

  11 maanden geleden
  Is gewoon een goede subtopper. Niet meer, niet minder. En is er niet altijd met zijn hoofd bij. Wordt niets in het buitenland als hij weg kan. Bankje zitten...
 • Nolle Verdonck

  11 maanden geleden
  Hans oxida denk je nu echt dat David naar Lille wil om bij te leren? Normaal dat Dennis na paar goeie seizoenen wil vertrekken. Gewoon pech met de corona. Denk je nu echt dat David voorbeeldig gaat zijn als hij moet blijven? Beetje kwek supporterklap.