Muriqi, hier in het shirt van Kosovo.
Volledig scherm
Muriqi, hier in het shirt van Kosovo. © Reuters

Deal bijna afgerond: Club Brugge haalt centrumspits Muriqi voor recordbedrag van 10 miljoen

Club BruggeClub Brugge is op enkele details na rond met Lazio over Vedat Muriqi (28). Na Larin en Jutglà haalt blauw-zwart een derde aanvaller in huis voor een recordbedrag van ongeveer 10 miljoen euro.

32 reacties

 • jan boden

  5 maanden geleden
  10 miljoen, groot talent, doelpuntenmachine, 2 doelpunten in 46 wedstrijden. DAT moet een echte topper zijn se.
 • Michel Roman

  5 maanden geleden
  Larin is een harde werker . Mits de nodige steun kan hij erg nuttig zijn voor een ploeg. Bij Zulte Waregem moest hij alles alleen doen , doelpunten aanbrengen , en ze nog zelf scoren ook. Dit werkte nefast op zijn afwerking.
 • eddy ceulemans

  5 maanden geleden
  3 spitsen waarvan 2 op de bank... oh oh , die gaan content zijn
 • Ann Van hecke

  5 maanden geleden
  Club Brugge is in de eerste plaats een bedrijf dat geleid.Het “ produkt” dat verkocht wordt is voetbal en de middelen zijn de spelers.Bedoeling is winst maken en die winst te laten groeien.Wat de supporters doen en denken doet niet terzake. Die “mogen” tegen betaling komen “genieten” tijdens de match en liefst ook nog in de fanshop wat geld uitgeven. Zolang er winst gemaakt wordt door goede resultaten en aan-en verkoop van spelers zijn de aandeelhouders content!
 • bob jansens

  5 maanden geleden
  het "geval" Nielsen is simpel: Club heeft rechtstreeks bij Union een bod van 3,5 miljoen gedaan. Maar Union wil persé dat de onderhandelingen en transfer via Bayat gebeuren...