Muriqi, hier in het shirt van Kosovo.
Volledig scherm
Muriqi, hier in het shirt van Kosovo. © Reuters

Deal bijna afgerond: Club Brugge haalt centrumspits Muriqi voor recordbedrag van 10 miljoen

Club BruggeClub Brugge is op enkele details na rond met Lazio over Vedat Muriqi (28). Na Larin en Jutglà haalt blauw-zwart een derde aanvaller in huis voor een recordbedrag van ongeveer 10 miljoen euro.

32 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  10 miljoen, groot talent, doelpuntenmachine, 2 doelpunten in 46 wedstrijden. DAT moet een echte topper zijn se.
 • Michel Roman

  1 maand geleden
  Larin is een harde werker . Mits de nodige steun kan hij erg nuttig zijn voor een ploeg. Bij Zulte Waregem moest hij alles alleen doen , doelpunten aanbrengen , en ze nog zelf scoren ook. Dit werkte nefast op zijn afwerking.
 • eddy ceulemans

  1 maand geleden
  3 spitsen waarvan 2 op de bank... oh oh , die gaan content zijn
 • Ann Van Hecke

  1 maand geleden
  Club Brugge is in de eerste plaats een bedrijf dat geleid.Het “ produkt” dat verkocht wordt is voetbal en de middelen zijn de spelers.Bedoeling is winst maken en die winst te laten groeien.Wat de supporters doen en denken doet niet terzake. Die “mogen” tegen betaling komen “genieten” tijdens de match en liefst ook nog in de fanshop wat geld uitgeven. Zolang er winst gemaakt wordt door goede resultaten en aan-en verkoop van spelers zijn de aandeelhouders content!
 • bob jansens

  1 maand geleden
  het "geval" Nielsen is simpel: Club heeft rechtstreeks bij Union een bod van 3,5 miljoen gedaan. Maar Union wil persé dat de onderhandelingen en transfer via Bayat gebeuren...
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.