.
Volledig scherm
PREMIUM
. © HLN

De wintermercato van Club Brugge ontleed: nóg sterker en nóg rijker

Club BruggeNiemand haalde een efficiëntere spits. En een betere linksvoetige verdediger. Geen enkele andere Belgische club cashte bovendien zoveel miljoenen. Of hoe Club na deze wintermercato nóg rijker én nóg sterker is geworden.

24 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  4 maanden geleden
  100 milj schuld,een hoop bijeen geraapte gehuurde spelers die nergens nog aan de bak geraken,een trainer die denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden en een management dat op niks trekt. Over wie moet jij nu komen praten Boden?
 • Mie Van Gestel

  4 maanden geleden
  Zeker luc,zo was er in het verleden ook ene bij Anderlecht een zekere "Collin" hé.En ge ziet wat ervan gekomen is,ze zijn een meelopertje geworden.
 • JAN KENIS

  4 maanden geleden
  Na de belevenissen met Diagne zijn er nog maar weinig spelers bereid om een vast contract te ondertekenen in Brugge en dus kiezen ze veiligheidshalve maar voor een huurcontract.
 • luc teirlynck

  4 maanden geleden
  Hoge bomen vangen veel wind , fcb heeft zich rijk gelobbyd door postjes te bezetten in de kbvb om op die manier titels en champions L . Geld op te strijken voor de rest gaan ze in Europa een gewoon meelopertje zijn niks meer of minder met weinig plezier
 • Dirk Van der Weeën

  4 maanden geleden
  Boden jongen toch uw ploeg is volledig gehuurd,dat is RSCA niet meer maar meer huurland.