Persyn, Otasowie, Nsoki.
Volledig scherm
PREMIUM
Persyn, Otasowie, Nsoki. © Photonews

De transferstrategie van Club Brugge doorgelicht: alles op jonge goudklompjes, maar zo wel in concurrentie met grote Europese clubs

Club BruggeHun geboortedatums liegen er niet om. Club Brugge trekt deze mercato voluit de kaart van de youngsters. Ervaring heeft de landskampioen toch al genoeg. En een te oude ploeg is nooit goed – kijk naar FC Barcelona twee jaar terug. Alleen vist blauw-zwart nu wel in dezelfde vijver als veel grote(re) clubs in Europa.

7 reacties

 • Guy Van Severen

  1 jaar geleden
  De goudklompjes komen weer tevoorschijn. Die van vorig jaar zijn spijtig genoeg weer allemaal gesmolten !
 • Richard Daems

  1 jaar geleden
  Je mag maar 11 spelers opstellen, er zullen er enkele malcontent zijn en dan begint de miserie.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  @boden, ik had u toch een beetje slimmer geacht hoor. Als ge een speler huurt met aankoopoptie betekend dit niet dat je verplicht tot aankoop bent ! Anders is het gesteld wanneer er in het contract vermeld staat zoals van Noa Lang "verplichte" aankoopoptie na verstreken huurtermijn volgens vermeld bedrag op de huurovereenkomst.
 • sven vandevyvere

  1 jaar geleden
  Als je wil meedoen in competitie, beker en Europees, dan moet je voldoende gewapend zijn om te roteren.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Het moet nog maar blijken of het inderdaad goudklompjes zijn. Huren zonder verplichte aankoopoptie is natuurlijk het veiligste. Als het niets wordt ben je er eind mei vanaf en anders betaal je de transfersom.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.