Persyn, Otasowie, Nsoki.
Volledig scherm
PREMIUM
Persyn, Otasowie, Nsoki. © Photonews

De transferstrategie van Club Brugge doorgelicht: alles op jonge goudklompjes, maar zo wel in concurrentie met grote Europese clubs

Club BruggeHun geboortedatums liegen er niet om. Club Brugge trekt deze mercato voluit de kaart van de youngsters. Ervaring heeft de landskampioen toch al genoeg. En een te oude ploeg is nooit goed – kijk naar FC Barcelona twee jaar terug. Alleen vist blauw-zwart nu wel in dezelfde vijver als veel grote(re) clubs in Europa.

7 reacties

 • Guy Van Severen

  2 maanden geleden
  De goudklompjes komen weer tevoorschijn. Die van vorig jaar zijn spijtig genoeg weer allemaal gesmolten !
 • Richard Daems

  2 maanden geleden
  Je mag maar 11 spelers opstellen, er zullen er enkele malcontent zijn en dan begint de miserie.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  @boden, ik had u toch een beetje slimmer geacht hoor. Als ge een speler huurt met aankoopoptie betekend dit niet dat je verplicht tot aankoop bent ! Anders is het gesteld wanneer er in het contract vermeld staat zoals van Noa Lang "verplichte" aankoopoptie na verstreken huurtermijn volgens vermeld bedrag op de huurovereenkomst.
 • sven vandevyvere

  2 maanden geleden
  Als je wil meedoen in competitie, beker en Europees, dan moet je voldoende gewapend zijn om te roteren.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Het moet nog maar blijken of het inderdaad goudklompjes zijn. Huren zonder verplichte aankoopoptie is natuurlijk het veiligste. Als het niets wordt ben je er eind mei vanaf en anders betaal je de transfersom.
 1. Clement en Mignolet stropen mouwen op voor Messi & co, maar zijn niet bang: “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft”
  Play
  Club Brugge
  7

  Clement en Mignolet stropen mouwen op voor Messi & co, maar zijn niet bang: “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft”

  Morgen wacht Club Brugge de aartsmoeilijke taak om Lionel Messi, bij zijn Europese debuut voor Paris Saint-Germain, af te stoppen - en dan hebben we het nog niet eens over Neymar of andere Mbappé’s. Dat beseffen ook coach Philippe Clement en doelman Simon Mignolet, maar het duo is het er unaniem over eens dat blauw-zwart niet kansloos is. “Alles kan, als je maar in jezelf gelooft", klonk het onder meer.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.
 1. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.