Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De moeilijke zoektocht van Roman Yaremchuk: God in Gent, maar bij Club in de wachtkamer

JUPILER PRO LEAGUEVijftien maanden geleden verliet Roman Yaremchuk (26) de Ghelamco Arena door de grote poort, zondag keert hij er terug in mineur. Achtergrond bij de moeilijke zoektocht - die drieledig is - van de recordtransfer binnen Club Brugge.

1 reactie

 • Kurt Calebout

  3 maanden geleden
  Hij moet dringend het spel leren lezen en zeker eens in de spiegel kijken want voor de prijs die er voor betaald werd is hij nog geen 1% waard!
 1. Onze Club-watcher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentaliteit”
  PREMIUM
  8

  Onze Club-wat­cher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentali­teit”

  Quo Vadis, Club Brugge? Als blauw-zwart ook zondag in Waregem niet wint, zijn Vanaken en co meteen goed voor een evenaring van de slechtste reeks in dik 42 jaar. Jawel, het is geleden van november 1981 dat Club Brugge nog eens acht keer op rij punten liet... Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser gaat op zoek naar de redenen waarom ook Scott Parker het tij maar niet lijkt te kunnen keren. En hoe hij Club uit deze vormcrisis moet loodsen.
 2. Het grote Champions League-rapport van Club Brugge: Mignolet dé grote primus, slechts één vijf op tien
  PREMIUM
  Club Brugge

  Het grote Champions Lea­gue-rap­port van Club Brugge: Mignolet dé grote primus, slechts één vijf op tien

  Een historische campagne om te koesteren. Vandaar een rapport - net zoals bij een landstitel. Met de grootste égards voor allespakker Simon Mignolet, een flink reeksje onderscheidingen, maar ook één iemand die niet bracht wat er van hem verwacht werd. “Hij trok de lijn van de competitie door in Europa en speelde nooit een rol van betekenis als invaller.”