Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De ‘missing link’ is plots bankzitter: Bas Dost heeft een probleem bij Club Brugge

Club BruggeZes maanden geleden was hij onmisbaar, vandaag is-ie basisspeler af. Bas Dost (32), van ‘missing link’ tot overbodig in de basiself van Club Brugge. Dost, sowieso niet in zijn beste vorm, heeft een probleem en het bevat diverse elementen.

16 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @Guido : akkoord met je analyse maar echte flanken heeft club niet sinds het vertrek van Diatta dus kan Dost niet op zijn kwaliteiten aangespeeld worden. Lang of CDK kan Clement niet uit de ploeg zetten of ze vertrekken. Het probleem van club is dat ze veel goede spelers hebben maar dat het een moeilijke oefening is om het evenwicht tussen aanval en defensie te behouden.
 • pascal de haes

  2 maanden geleden
  Spelers zijn Clement beu
 • Guido Cerrens

  2 maanden geleden
  Dost is een pure afwerken en hoort in de zestien te staan dat wist men op voorhand toch bij Brugge Dan moet men ook zorgen dat hij vanop de flanken voorzetten krijgt én dat gebeurt niet of onvoldoende. Cerrens Guido
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Een spits al Dost is in het huidige voetbal eigenlijk achterhaald, tegenwoordig heb je meevoetballende spitsen nodig. Dost opereert eigenlijk alleen maar in de zestien maar dan moet je aan Clement de vraag stellen waarom hij hem absoluut wou hebben.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Inderdaad ja als er geen bruikbare voorzetten komen heb je aan Dost niets , en als er niemand is die die kan geven kun je hem beter op de bank zetten en iets anders proberen Niet Dost zijn schuld maar gewoon realisme