BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De laatste van Lang, nog één keer juichen om Vormer en Dost? Galamatch tegen Anderlecht staat ook in het teken van het (mogelijke) afscheid

Club Brugge‘Good vibes only’ zondag in het Jan Breydelstadion, waar de galawedstrijd van landskampioen Club Brugge tegen aartsrivaal Anderlecht één langgerekt feest moet worden. Hét ideale moment ook om afscheid te nemen van een tiental spelers die straks andere oorden opzoeken. Een laatste keer Lang, een laatste doelpunt van Dost? En wat zijn de vertrekpercentages van De Ketelaere en Vormer? Ook voor een handvol invallers is het hun Farewell game. Een overzicht. 

6 reacties

 • xavier derck

  1 maand geleden
  Als Mbamba een beetje verstand heeft, tekent hij bij
 • Philippe Vanbelleghem

  1 maand geleden
  ‘Good vibes only’ ? Ik hoop het na hun verblijf in Ibiza . Wat een Gala match moet worden zal wel eens een afgang kunnen worden. Maar we zijn toch weer Kampioen.
 • Brent Reynaert

  1 maand geleden
  Liever Sobol weg dan Ricca.
 • Peter Van Dam

  1 maand geleden
  Zou het jammer vinden dat Vormer zou vertrekken na al die jaren. Lang mag van mij gerust vertrekken. Begon mooi maar met de tijd is zijn karakter een grotere rol gaan spelen dan zijn voetbalspel. Met moment nog wel eens een flitsje maar voor de rest blijft het "boefje" in hem. Dost heeft te weinig kansen gekregen voor wat hij kon. Technisch misschien niet de mooiste, maar hij stond er wel. We zien wel wat volgend seizoen brengt. Zolang Mignolet maar blijft en zijn job doet. Zonder hem...?
 • Marko Decandt

  1 maand geleden
  Hoewel het niets meer uitmaakt, hoop ik dat Union zijn laatste match wint en Brugge verliest, dan zijn ze op gelijke stand geëindigt en is Union dan zelf op papier een beetje kampioen ;-)
 1. Onze Club-watcher ziet zwaartepunt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Onze Club-wat­cher ziet zwaarte­punt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”

  Drie punten zijn er drie gebleven. Club vergat te profiteren van het gelijkspel van Union. Relaas van een avond in het Lotto Park, waar Noa Lang zich volgens onze Club Brugge-watcher volwassener toonde dan Benito Raman. En hij stelt ook vast dat het vooralsnog niet de Champions’ play-offs van Charles De Ketelaere zijn.