Noa Lang en Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Noa Lang en Charles De Ketelaere. © Photo news/Belga

De Ketelaere en Lang even in mindere doen: “Ze hebben de lat zélf heel hoog gelegd”

Club BruggeDe ene krijgt plots niets meer klaar, de ander staat al sinds 10 september droog. Of hoe Charles De Ketelaere (20) en Noa Lang (22) een dip(je) kennen: “Die jongens kunnen niet om de drie dagen de beste op het veld zijn.”

8 reacties

 • Erwin Van Roy

  1 jaar geleden
  Gilbert Vermeersch als je niet om de 3 dagen top kan zijn dan moeten ze dus niet naar de topcompetities willen gaan want daar moet je om de 3 dagen top zijn.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Twee overroepen spelertjes…..
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Zijn ze uitzonderlijk? Nee, dan was hun VK prijs 40/80mio€. Maar trainen, Rode Duivels, Nederlandse ploeg, PSG, Leipzig, Man C.. Competitie met duizenden km en vlieguren, zelfs Simon had mindere dagen en ook Ruud liet het afweten. Men kan niet elke 3dagen top zijn dat is nu eenmaal niet mogelijk. Natuurlijk zijn Lang en Charles beter dan Tielemans.
 • Jan Meerbergen

  1 jaar geleden
  Opgehemeld door de pers, dat kan alleen wanneer er iets te schrijven valt over die ploeg nietwaar. Over de kleintjes is er minder nieuws, misschien over hun financiële toestand een artikel schrijven?
 • Francis Nagels

  1 jaar geleden
  De analisten en supporters van Brugge waren er toch van overtuigd dat de ketelaere en van Aken veel beter waren dan tielemans ! Lang ook zo een geval,mogen nog niet de schoenen kuisen van tielemans ! Kijk eens wat meer Engels voetbal,en zet uw oogkleppen af !