AFP
Volledig scherm
© AFP

De juiste man op de juiste plaats in de juiste match: de ziekenboeg loopt stilaan leeg bij Club Brugge

Club BruggeOp de fit-o-meter zit het weer bijna helemaal goed bij Club Brugge. Zonder verdere ongelukken/blessures mist Carl Hoefkens enkel Mats Rits in de drukke weken tot aan het WK.

12 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Larin toch niet onderschatten. Hij scoorde vorig jaar aan de lopende band in Turkije en ook bij het Canadees nationaal elftal.
 • Hans Willems

  2 maanden geleden
  Al die reacties hier. Ben zelf ook Club supporter maar Vormer zou echt niet meer meekunnen hoor. En in de plaats van wie dan?
 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Ipv 2 keepers op de bank bij elke wedstrijd, kan je veel beter Ruud selecteren. Traptechniek (hoe lang is het geleden dat we op vrije trap gescoord hebben?) , de corners trekken meestal ook op niets, grinta ,…. . Ik hoor het Hoefkens nog zeggen tijdens de transferperiode : ik doe het met de spelers die er zijn. Niet dus !! Kurt
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Larin die gaat met Nieuwjaar toch niet meer bij ons zitten toch ? Wie heeft die in godsnaam gehaald ?
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Zolang als die trainer met vijf achterin blijft spelen en enkel flanken zullen nooit de betere spelers op hun juist positie staan.
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.