Volledig scherm
© Photo News

De impressionante stats van Hans Vanaken, die zijn 250ste match voor Club Brugge speelt

Club BruggeJubileum voor Hans Vanaken (28). Zondag speelt hij in Waregem al zijn 250ste(!) wedstrijd voor Club. Meteen het bewijs dat hij de afgelopen vijf jaar amper geblesseerd is geweest. Zijn statistieken zijn al even impressionant.

7 reacties

 • jammy cappon

  4 maanden geleden
  Hans Vanaken is gewoon een supervoetballer die heel goed weet wat hij kan en wat hij minder kan. Gelukkig speelt hij bij club, een standvastige, financieel gezonde ploeg. Bij veel andere ploegen was hij, uit noodzaak, al lang verkocht. Hopelijks blijft Vanaken zijn ganse carrière bij club, we hebben er al veel plezier aan beleefd en er zullen nog vele jaren volgen.
 • erik Luykx

  4 maanden geleden
  Als Hans een overroepen speler is dan is het triestig gesteld met de meeste andere spelers in onze hoogste competitie. Hij steekt er toch wel echt boven uit.Zie hem graag bezig.
 • André Sneddam

  4 maanden geleden
  250 wedstrijden spelen voor Club is juist het bewijs dat het maar een gemiddelde speler is. Moest hij echt top zijn zou hij al lang in het buitenland spelen. Zijn gouden schoenen heeft hij te danken aan het feit dat echte topspelers geen volledig kalenderjaar meer in de belgische competitie blijven. Een van de meest overroepen spelers uit de competitie.
 • patrick VANHOVE

  4 maanden geleden
  Geweldig overroepen speler! Veel te plat voor het buitenland !
 • FRANS DE ROUCK

  4 maanden geleden
  Het zal altijd een strijkijzer zijn. De reden waarom hij nog in Belgie speelt! Een goede oorsnee voetballer. hij blijft best bij Brugge daar is hij zeker dat hij speelt. Overroepen baake.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!