Volledig scherm
© BELGA

De hoogtepunten van Charles De Ketelaere in de Champions League: “Hopelijk kan ik in Rome opnieuw scoren. Ik heb de smaak te pakken”

Club BruggeStraffe Charles. De Ketelaere (19) was wéér belangrijk voor Club Brugge in de Champions League. Een ‘best of’ van de Belgische tienersensatie op het kampioenenbal. “Misschien ga ik eventjes op een wolk zitten.”

8 reacties

 • Guy Bekaert

  3 maanden geleden
  Als men van deze speler al een topper maakt , ken ik blijkbaar niets van het spelletje , dat is een goede club speler maar zeker geen toptalent .
 • Marko Decandt

  3 maanden geleden
  Vooral een grote portie geluk, maar dat mag je niet luidop zeggen waarschijnlijk?
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Die wordt in de zomer al verkocht, en mag nog twee jaar blijven dan. Niet te snel roepen met 'tweede De Bruyne' lijkt me, maar denk niet dat topploegen gaan afwachten nog een paar jaar. Als ze nu hun slag kunnen slaan, zullen ze het doen. Vijftig miljoen of zo, en dan kan er nog goed aan verdiend worden. Misschien iets voor Lommel ? :-)
 • Gorissen Marcel

  3 maanden geleden
  Hij heeft eens een goed matchske gespeeld. Maar moet nog veel bewijzen. Zeker geen Kevin.
 • Luc Vandamme

  3 maanden geleden
  Hopelijk laat club hem niet te snel gaan dit is wordt een echt icoon voor club
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Onze Club-watcher roept op: “Scheidsrechters, bescherm Noa Lang”
  PREMIUM
  Club Brugge
  51

  Onze Club-wat­cher roept op: “Scheids­rech­ters, bescherm Noa Lang”

  Een oproep aan alle Belgische refs van onze Club Brugge-watcher: bescherm Noa Lang de komende weken en maanden. “Want nu er nog eens een artiest op de Belgische velden loopt, is er geen nood aan beenhouwers”, vindt hij. Anders is het een kwestie van tijd vooraleer de onmacht en de onkunde van z’n belagers zal resulteren in een doodschop. Daar droeg ook een uitspraak van Nicky Hayen, coach van Waasland-Beveren, over de beste speler van de Belgische competitie aan bij.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"