PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

DE DUBBEL. Tajon Buchanan en Cyle Larin, Canadezen van Club over de competitie, Champions League en het WK: “Onze droom is al uitgekomen, maar we willen meer”

JUPILER PRO LEAGUE“We zijn van niemand bang.” Canadezen Tajon Buchanan (23) en Cyle Larin (27) kijken vooruit naar het nieuwe seizoen met Club Brugge, de Champions League én het WK voetbal. “Tegen Genk zal het nog niet perfect zijn. Dat kan ook niet. Maar dat is niet erg. Het is op het einde van de competitie dat we een trofee omhoog willen houden.”

1 reactie

 • Leo Conner

  4 maanden geleden
  Euh... Vandaag gewoon winnen graag
 1. DE DUBBEL. Vincent Janssen & Christopher Scott, veelbelovende aanwinsten op de Bosuil: “We moeten niet flauw doen: we dromen van de titel”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  DE DUBBEL. Vincent Janssen & Christop­her Scott, veelbelo­ven­de aanwinsten op de Bosuil: “We moeten niet flauw doen: we dromen van de titel”

  De ene is een Nederlands international die bij Tottenham speelde, de andere werd bij de jeugd van Bayern München ‘de nieuwe Kai Havertz’ genoemd. Sinds kort zitten potentiële smaakmakers Vincent Janssen (28) en Christopher Scott (20) samen bij Antwerp. “Iedereen in België weet wel wat Antwerp nastreeft.”
 2. DE DUBBEL. Genk-tandem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”
  PREMIUM
  Racing Genk

  DE DUBBEL. Gen­k-tan­dem Bryan Heynen en Luca Oyen: “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende”

  Vorig jaar rond deze tijd werd bij Racing Genk nog over de landstitel gesproken. Het liep allemaal anders en na een seizoen om snel te vergeten waait bij de Limburgers een nieuwe wind. Wij gingen voor een nieuwe reeks met dagelijks een dubbelinterview langs bij aanvoerder Bryan Heynen (25) en toptalent Luca Oyen (19), de twee exponenten van de Genkse jeugdopleiding. “Er zijn momenten geweest dat ik een selectie voor de Rode Duivels verdiende.”