Onze chef voetbal
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal © Photo News

De dood of de gladiolen, onze chef voetbal: “Dit is de belangrijkste wedstrijd van Club sinds de komst van Verhaeghe en Mannaert, tien jaar geleden”

Club BruggeIn voetbal kunnen je drie dingen overkomen, zo ook Club Brugge vanavond: winnen, gelijkspelen of verliezen. Het eerste zou ontzagwekkend zijn, en ook het tweede zou op applaus onthaald worden, zo weet onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Maar wat bij verlies? “Dat zou kl*te zijn. Dan hebben Verhaeghe en Mannaert van Club weliswaar de referentie in België gemaakt, maar blijft het internationaal bij wat (heerlijke) one shots.” De 90 minuten vanavond zullen het verschil uitmaken tussen ‘ontzagwekkend’ en ‘kl*te’: “En dan zijn die negentig minuten weldegelijk de belangrijkste van de laatste tien jaar”.

1 reactie

 • Stefaan Breynaert

  1 jaar geleden
  Niet om aan te zien, na 27´ al 0-3. Volgens de pers waren op voorhand al gewonnen.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. BEKIJK. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière": Mignolet alias “de man met zeven handen” over zijn drie cruciale reddingen in de slotfase
  Play
  Jupiler Pro League
  64

  BEKIJK. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière": Mignolet alias “de man met zeven handen” over zijn drie cruciale reddingen in de slotfase

  Wat een week voor Club Brugge en Simon Mignolet in het bijzonder. Na de clean sheet bij Atlético Madrid (0-0) nu ook de nul gehouden op Anderlecht, bovendien in combinatie met de winst. En na opnieuw enkele cruciale reddingen in de slotfase. Vooral de manier waarop “de man met zeven handen”, dixit Carl Hoefkens, in twee tijden een poging van Fábio Silva nog redde, gooide hoge ogen. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière.”