Dedryck Boyata is de nieuwste aanwinst van Club Brugge.
Volledig scherm
Dedryck Boyata is de nieuwste aanwinst van Club Brugge. © Club Brugge

De deal is helemaal rond: Rode Duivel Dedryck Boyata (31) tekent tot 2025 bij Club Brugge

Club bruggeDedryck Boyata (31) is zoals aangekondigd de nieuwste aanwinst van Club Brugge. Dat bevestigt blauw-zwart. De centrale verdediger traint normaal morgen al een eerste keer mee.

66 reacties

 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Ik heb geen wauwgevoel bij deze transfer. Aan hem om het tegendeel te bewijzen.
 • Germain De Block

  5 maanden geleden
  Komt op alle plaatsen tekort,zelfde als mechele.waneer eens een snelle,grote stevige verdediger?daar moet men in investe
 • Wouter Van de Walle

  5 maanden geleden
  Dat wordt lachen geblazen.. De laatste match die ik van hem heb gezien was tegen Nederland.. Een regelrechte ramp
 • Tiziana Troukens

  5 maanden geleden
  Ivan, Hoefkens is de derde coach op een jaar tijd die het niet ziet in Hendry. Ik denk niet dat het dan alleen aan de coach ligt…
 • Ivan Van Wontergem

  5 maanden geleden
  En toch vind ik Hendry beter, maar ja Hoefkens ziet het weer anders. Zwakste Brugge ooit. Spelers willen weg en de meeste doelwitten willen niet komen. Duidelijk een teken aan de wand. Ze zien het in Antwerp met plezier gebeuren.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”