Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“De champagne staat toch al koud?” - “Het blijven de play-offs, Marc”: onze huisanalist Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert

Club BruggeVincent Mannaert (46) wilde nog wel eens spreken. Marc Degryse trok op de koffie in de loges van Jan Breydel om Club Brugge te fileren. Het ging veel over voetbal en ook een beetje over, nou ja...: «Je hebt niet aan de bel kunnen trekken, Vincent. Sorry dat ik ermee lach – ik had het jou wel gegund, hoor.»

15 reacties

 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Club heeft het geluk gehad dat ze op de juiste moment konden deelnemen aan de champions league. Die financiële voorsprong hebben ze nooit meer weggegeven. Voor volgend seizoen moeten ze zich een nieuwe ploeg kopen die er direct moet staan. Benieuwd of dat zal lukken.
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  De enige ploeg welke buiten Club Brugge kampioen kan spelen, is de ploeg welke 18 op 18 haalt.
 • Patrick Herie

  3 maanden geleden
  Voor mij mag club gerust winnen... Europees is toch al binnen en club is een meer dan verdiende kampioen. Rsca fan..
 • Peter Creemers

  3 maanden geleden
  Waarom dit jaar verkondigen dat je in play offs nooit weet ? Vorig seizoen was hij zeker van zijn stuk, of was dit pas toen bekend werd dat ze niet meer gespeeld dienden te worden.
 • Patrick Braekeveldt

  3 maanden geleden
  Gezien de voorsprong van 16p van Club en een doelpuntensaldo van + 47 (Antwerp +9 ,Anderlecht + 17 ,Genk + 19 ) staan de anderen eigenlijk niet op de foto en zou het logisch zijn maar ,het vel ...de beer enz...!