Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Dat Moyes al voor de derde keer terugkomt, heeft hem nu overtuigd”: vader Vital over de tweespalt waarin Hans Vanaken zich bevindt

Club Brugge“Het is een luxeprobleem - Hans zal er zijn slaap niet voor laten.” Vital Vanaken (60) over de bewogen weken van zoon Hans, die luidop droomt van West Ham United: “Hans had meermaals telefonisch contact met de trainer. Waarover dat dan gaat? De logische dingen.”

22 reacties

 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Als hij niet gaat dan zal hij daar later veel spijt van hebben.
 • Frank Cube

  3 maanden geleden
  Weet je Hans ambitie klinkt mooi maar is soms ver van wat je geluk is.
 • Willy Van Ounsen

  3 maanden geleden
  Van Aken, de fetisj van Moyes, komaan zeg. Voor de prijs dat Club Brugge wil bedingen zijn er wel nog andere jongere spelers voor minder geld die een meerwaarde kunnen generen om doorverkocht te worden na enkele goede seizoenen. Goede voetballer Hans Van Aken, maar had de stap naar een sterkere competitie eerder moeten zetten. Hij is blijven hangen op Belgisch niveau en ik vrees dat het te laat is om nog door te groeien op topniveau.
 • Robby Willems

  3 maanden geleden
  Gun hem gewoon de Premier League na al wat hij reeds voor zijn huidige ploeg gedaan heeft. Qua beleving en sfeer is West Ham de absolute top in London & in de Premier League. Aan zijn leeftijd is het nu of nooit.
 • Dirk Van der Weeën

  3 maanden geleden
  Daar ben ik nog niet zo zeker van Danny Kinczel,was vorig seizoen en het seizoen ervoor ook voorspeld,en toch werden ze lekker 3 jaar na mekaar kampioen.
 1. ONS RAPPORT. “Hij onderging een tirade van Mignolet”: een povere invalbeurt, maar ook Bruggelingen die zich in Leverkusen herpakten
  PREMIUM
  Champions League
  7

  ONS RAPPORT. “Hij onderging een tirade van Mignolet”: een povere invalbeurt, maar ook Bruggelin­gen die zich in Leverkusen herpakten

  Een nul-nulletje op bezoek bij Bayer Leverkusen en door de winst van FC Porto dus geen groepswinst voor Club Brugge in de Champions League. In ons rapport een speler die zijn non-match van afgelopen weekend wegspoelde, een man van de vuile meters maar ook iemand die het showelement nog te weinig koppelt aan efficiëntie. Ontdek onze punten van Leverkusen-Club.
 2. “Als Vanaken bij standpunt blijft, moet Club zeggen: ‘We verkopen hem voor 30 en geen 10 miljoen’”
  PREMIUM
  Club Brugge

  “Als Vanaken bij standpunt blijft, moet Club zeggen: ‘We verkopen hem voor 30 en geen 10 miljoen’”

  Club Brugge won dan wel - zij het moeizaam - van KV Kortrijk, vóór en na de match was vooral de vertrekwens van Hans Vanaken naar West Ham hét gespreksonderwerp op en rond Jan Breydel. Met een tifo toonden de fans hoezeer de tweevoudige Gouden Schoen in hun hart zit, achteraf vierde Vanaken met megafoon. Onze huisanalist Marc Degryse heeft een duidelijke mening over hoe Club dat transferdossier moet aanpakken en verwacht ook nog wat meer dan louter Dedryck Boyata aan de inkomende zijde. “Het verbaast me dat Club voor Boyata is gegaan.”