Andy Carroll.
Volledig scherm
Andy Carroll. © AFP

Dan toch geen Andy Carroll op Jan Breydel: Club Brugge stuurt spits (zoals verwacht) door

Club BruggeGeen Andy Carroll in de Jupiler Pro League dit seizoen. Club Brugge raakte op dit moment niet 100 procent overtuigd van de tests van de 33-jarige spits en ziet voorlopig af van een proefperiode.

19 reacties

 • Francois Jonckheere

  2 maanden geleden
  Oef gezond verstand heeft gezegevierd
 • Nathalie Laporte

  2 maanden geleden
  Dost was tich de beste spits ooit.. int begin van aankoop dan toch
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Slim van ons bestuur. Geen contract. Diene zou alleen maar voor problemen gezorgd hebben.
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Patrick Baeten, niet dat ze hem van mij moeten gaan halen, maar vorig jaar bedroeg zijn loon 1000 pond per week. Dan kom je dus niet aan een paar 100000 per maand é.
 • Luc Hermans

  2 maanden geleden
  Laten gaan, amokzoekers genoeg n België
 1. PORTRET. Op z’n eigen vrijgezellenavond met twee vrouwen in bed: Andy Carroll, die tests aflegt bij Club Brugge, sleept kwalijke reputatie mee
  PREMIUM
  VOETBAL

  PORTRET. Op z’n eigen vrijgezel­len­avond met twee vrouwen in bed: Andy Carroll, die tests aflegt bij Club Brugge, sleept kwalijke reputatie mee

  Hij was een goalgetter in zijn jonge jaren bij Newcastle maar is Andy Carroll dat op z’n 33ste ook nog? En is hij zijn wilde haren al kwijt? Het strafblad van de ex-international is namelijk verre van blanco. Een voorliefde voor drank en vrouwen bracht hem meer dan eens in de problemen. Wie is de vedette op retour die tests aflegde bij Club Brugge? Een portret. “Als Andy een goede voetballer en sportman wil zijn, dan moet hij minder drinken.”