Volledig scherm
© photo_news

Concurrentie houdt hart vast: Club Brugge wil uitpakken met Edmilson

Club BruggeNiet Standard of Antwerp, maar Club Brugge heeft de beste kaarten om Junior Edmilson terug te halen. Alleen ligt het Qatarese Al Duhail voorlopig dwars.

32 reacties

 • WILLY NAEGELS

  7 maanden geleden
  Een goeie speler, daar niet van maar bij Standard was hij goed omringd om vlot de weg naar doel te vinden bij Brugge daarentegen heb ik zeer mijn twijfels. Eerst zien en dan geloven zeg ik altijd!
 • frankie bressinck

  7 maanden geleden
  Standard was toch zijn ploeg? Zijn vader heeft er gespeeld en hij was er zo gelukkig. Nu gaat hij bij de concurrentie spelen, clubspelers, clubliefde? Enkel geld dat telt bij zo'n mannen!
 • Geert HERREMANS

  7 maanden geleden
  Waarom zou dit een tik zijn aan de concurrenten? Gaan ze nu met 12 mogen spelen misschien? Ze hebben, naar eigen zeggen, al zoveel topspitsen van 25 miljoen en meer... Alleen vinden die ook de weg naar het doel niet. Of waren hun aankopen van vorig jaar zo'n succes? Tau, Okereke, Diagne en de spits die ze in het midseizoen gingen halen waarvan niemand nog de naam kent. Edmilson is zeker een goede voetballer maar als hij een topspits was dan kwam hij niet met hangende pootjes terug naar België
 • Frankie Albert Goethals

  7 maanden geleden
  Kopen! Kopen! Kopen! En de concurrentie lachen! Lachen! Lachen! De titelconcurrenten houden eerder hun buik vast van het lachen.
 • Robert De Beukeleer

  7 maanden geleden
  Diagne was ook een klasbak daar hebben ze niet veel plezier aan gehad
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"