Volledig scherm
© Photo News

Clubfans trekken alle registers open: kolkende mensenzee zal opnieuw spelersbus verwelkomen voor match tegen Anderlecht

33 reacties

 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Ja Jan , ik ben van 1938, En in plaats dat ik moet inlichting gaan vragen aan mensen van de Club Vraag hij eens Zondag aan den ingang of op de parking van de bussen waar VADER is ze gaan het u onmiddellijk zeggen.
 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Ja Jan !!! Vraag achter eens VADER Als zondag gaat ze gaan u onmiddellijk zeggen waar ik ben. Ik zal u èèn tip geven Voor het ogenblik hebben 68 supportersclub van CL.Brugge die ingeschreven in de federatie.
 • jan meerbergen

  3 jaar geleden
  Beste Marc,ook ik heb de wedstrijden op De Klokke nog gezien,toen gingen wij onze tickets kopen in het café van Fernand Boone.Aldus ge moet niet denken dat ge het warm water uitgevonden hebt hé.Ga anders eens inlichtingen vragen aan de mensen van Club,vooraleer hoog van de toren te blazen.
 • Yannik Samoy

  3 jaar geleden
  De mooiste goal die ik ooit heb gezien was op jullie grasmat. Een snelle tegenaanval van Goor die een hoge assist geeft van links naar rechts op het middenveld en Stoica die in één tijd met zijn linkerbuitenkant voet de bal van op zo'n 30 met in uw linker winkelkasten knalt. Dat zie ik nog steeds voor mij en ik zal het nooit vergeten. Ook ik heb respect voor u Marc Ledure.
 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Ja wat moet ge er aan doen hè, Ik heb nu gehoord dan ze allemaal mogen vertrekken wie gaan ze dan halen. Ja op dat gebied ik voel me nog goed en zo lang ik kan gaan doe ik het. Dat is supporter in hart en nieren hè.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip