Bart Verhaeghe over het nieuwe stadion van Club
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe over het nieuwe stadion van Club © Photonews/Club Brugge

Club-voorzitter Verhaeghe moet klachten van buurt én Cercle vrezen over nieuw stadion: “Jan Breydel is op. Het is versleten”

Club BruggeMoney time voor Club Brugge. Temidden het openbaar onderzoek trachtten voorzitter Bart Verhaeghe en Burgemeester Dirk De fauw de buurtbewoners woensdagavond in een nieuwe webinar voor zich te winnen: “Hopelijk zullen de gedane aanpassingen voldoende zijn”, klonk het bij De fauw. Dat valt nog maar af te wachten.

9 reacties

 • jammy cappon

  1 maand geleden
  @luc teirlinck : wat was er eerst, de kip of het ei? Wat was er eerst in Brugge, het stadion of de omwonenden?
 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  't Zal nog zo ver komen dat Club en Cercle... zonder Stadion vallen. Want huidige bouwval afbreken tot de kelders en op dezelfde plek een nieuw optrekken duurt minstens 3 jaar. Enige oplossing die tot een Nieuw Stadion leidt ligt buiten Brugge. Knokke bv. veel ruimte, perfect wegennet mogelijk, perfect bereikbaar voor 40.000 fans, stoort niemand.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Jan Breydel voor volgend voetbalseizoen halveren van capaciteit. Veiligheid gaat vóór hebzucht van de Club bonzen.
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  En wat velen nog niet weten: gheysen voorzitter van antwerp heeft opnieuw iets gekocht in de buurt van het huidig stadion EN sponsort vzw groen, de geopereerd die tegen alles is wat er ook maar gebouwd wordt of gebouwd werd op Brugs grondgebied! Mooi he! Een echte schande!
 • Rik Clarysse

  1 maand geleden
  Zou maar goed zijn dat het niet kan doorgaan. Zuur betaalde belastingen verkwisten aan voetbal. Dat de profiteurs van de maatschappij hun eigen boontjes doppen.