Volledig scherm
© BELGA

Club traint met volledige groep in aanloop naar Lazio, resultaten coronatests evenwel nog niet bekend

Club BruggeEen volledig fitte kern op training vanochtend bij Club, daags voor de hoogst interessante Champions League-confrontatie met Lazio. Al zijn de resultaten van de coronatests die gisteren werden afgenomen nog niet bekend.

 1. Club sluit Dennis weer in de armen
  Club Brugge

  Club sluit Dennis weer in de armen

  Een definitieve beslissing was er gisteren nog niet genomen, toch wees alles erop dat het busincident rond Emmanuel Dennis (23) grotendeels in de kiem zal worden gesmoord. De Nigeriaan trainde de voorbije dagen individueel en sluit vandaag of ten laatste morgen aan bij de groep. Zowel Club Brugge als Dennis beseffen dat het zinloos is de aanvaring verder op de spits te drijven. Blauw-zwart hoopt dat de wispelturige aanvaller zijn lesje heeft geleerd... en dat de wake-upcall mogelijk eindelijk weer het beste in Dennis naar boven haalt. Afwachten of hij zaterdag mee afreist naar Moeskroen. Verwacht wordt dat hij ten laatste volgende woensdag tegen Zenit als vanouds deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. (TTV)
 1. Club met bang hartje richting nieuwe coronatests
  Club Brugge

  Club met bang hartje richting nieuwe corona­tests

  Blauw-zwart wacht straks met ingehouden adem de nieuwe coronatests af nadat Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik zondag positief werden bevonden. Pas wanneer er vandaag of morgen vier extra spelers besmet blijken, kan blauw-zwart om uitstel vragen voor de match tegen OH Leuven van zaterdag. Woensdag komt ook Lazio op bezoek. Als de viral load bij Mignolet en co in de aanloop van dat duel nog te hoog blijkt, moet blauw-zwart het nóg een week zonder het trio stellen. Gisteren hervatte Club de training om 13.30u nadat de delegatie dinsdagnacht rond 3.30u landde in Oostende.
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"