La Gazzetta dello Sport
Volledig scherm
© La Gazzetta dello Sport

Club of speler hebben nog niets gehoord, maar weer siert De Ketelaere cover ‘La Gazzetta’: “AC Milan biedt 40 miljoen”

Club BruggeIn het groot op de cover van ‘La Gazzetta dello Sport’. Bij Club Brugge is er nog geen bod binnengelopen en ook in de entourage van de voetballer weten ze van niets, maar de roze Italiaanse sportkrant ziet Charles De Ketelaere (21) straks al bij AC Milan. De winnaar van de recentste scudetto zou blauw-zwart willen verleiden met een bod van 40 miljoen. 

5 reacties

 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  CDK is nog jong, goed maar geen wereldspeler. Dus hij kan speelminuten krijgen en dan zien we wel. De interesse van oa Milaan is gazettepraat. Voor ca 10 miljoen hem laten gaan.
 • xavier derck

  2 maanden geleden
  @Florent Marien de vraag stellen is ze beantwoorden. Je gaat met niet horen zeggen De Ketelaere altijd in de basis moet staan maar hij zou toch veel veel meer minuten moeten krijgen.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Florent waarom zou het zijn denk je ? Had Charles een mauve truitje gedregen dan was hij nu al aanvoerder.
 • Pascal De Coster

  2 maanden geleden
  Als dit klopt, moet Club dit aanvaarden. Geen 2de Dennisscenario die ze achteraf voor een kwart van het beoogde bedrag moesten laten gaan. Lang vertrekt waarschijnlijk voor veel minder, maar heeft veel meer praatjes dan CDK.
 • Florent Marien

  2 maanden geleden
  Volgens vele analisten een topspeler. Mijn vraag: waarom wordt hij dan niet opgesteld in de Belgische ploeg? Ofwel zitten de analisten ernaast ofwel moet Martinez dringend zijn Ray Ban afzetten.