Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © Club Brugge

Club huurt Lang (Ajax) met optie van 6 miljoen, West Brom grijpt naast Dennis

Club BruggeClub Brugge heeft op de valreep dan toch toegeslagen. De landskampioen haalt met Noa Lang een 21-jarige flankaanvaller van Ajax en belofte-international bij Oranje naar Jan Breydel. Hij moet voorin de concurrentie aanscherpen. Emmanuel Dennis (22) blijft bij blauw-zwart.

12 reacties

 • Pierre Van Der Elst

  11 maanden geleden
  het geld is op, dan maar huren zekerst?
 • Luc Janssens

  12 maanden geleden
  Met de aanwerving van Vormer moest men hier ook lachen. Nu wil iedere ploeg hem.
 • Herwig Depoorter

  12 maanden geleden
  Dat wordt de zoveelste , dure , miskoop die niet past bij het familiale karakter van de club. Hopelijk met een vrijblijvende optie opdat hij volgend jaar opnieuw kan vertrekken. Maar de Nederlanders kennende zullen zij er wel een verplichte aankoop van maken..
 • André hendrickx

  12 maanden geleden
  Zal er velen verrassen, hij klaagt zelf over gebrek aan rendement, maar de keren dat hij speelde bij Twente was hij goed tot zeer goed. Arrogant ? Kan zijn, maar vooral getalenteerd en gemotiveerd (zoals de ook in twijfel getrokken Danjuma) zeker.
 • Filip Verhaegen

  12 maanden geleden
  Hij is toch verhuurd Wouter? Hij is dat voor de duur van 1 jaar met de MOGELIJKHEID om hem aan te kopen na dat jaar. Is van Ajax slim gezien want anders dreigden ze hem gratis te moeten laten gaan. In het artikel staat er trouwens dat hij een contract heeft tot 2021. Is een zeer slimme zet.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.