.
Volledig scherm
. © Rv

Club heeft Ecuadoraans talent beet, blauw-zwart betaalt bijna 4 miljoen voor vijfde zomeraanwinst

Club BruggeIn afwachting van de uitgaande transfer van Charles De Ketelaere, is Club Brugge helemaal rond met zomeraanwinst nummer 5. De 18-jarige verdediger Joel Ordóñez is in België voor zijn medische test - blauw-zwart betaalt net geen vier miljoen.

13 reacties

 • David Lievens

  10 maanden geleden
  Ik ga akkoord met Jan Sergooris, je speelt bij een team dat kampioen wil worden en zover mogelijk wil geraken in Europa, dan moet je op niveau zijn.
 • jan sergooris

  10 maanden geleden
  Dat de jeugd dan ook eens bewijst dat ze het verdienen om opgesteld te worden. Het is niet de befoeling om eigen jeugd op te stellen om alleen maqr op te stellen. Ze moeten het waard zijn. Mbamba gezien tegen Genk. Nog wat groentjes he. Maar wel al roepen om meer kansen te krijgen.
 • Freddie HEREMANS

  10 maanden geleden
  Deze jonge kerel zal rap in de ploeg staan. Zag videos... wat een bijou van een centrale verdedige! Daar nog Hendry bij en in ere hersteld, en de twee achterin van tegen Genk mogen gaan witten...
 • eric debanne

  10 maanden geleden
  Hun eigen jeugd ziet de bui al hangen!! Eerst met veel poeha zeggen dat de jeugd een kans gaat krijgen en dan een volledige ploeg bijkopen. Begrijpen wie begrijpen kan.
 • John De roo

  10 maanden geleden
  Weer een 18-jarige en een Hendry staat zelfs niet op het wedstrijdblad. Wie snap daar iets van?