BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Club gaat in generale repetitie voor Supercup onderuit tegen FC Utrecht met 2-4

Club BruggeIn de aanloop van de Supercup verloor Club Brugge dinsdagavond met 2-4 van FC Utrecht. Clement liet de basiself een uur spelen en zag hoe blauw-zwart enkele goals knullig weggaf.

6 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @jo Verstraeten : oefenwedstrijden dienen om te oefenen. Als het echt belangrijk wordt zal jouw ploeg terug met een droge 3-0 mogen afdruipen.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Weeral een bewijs van de zwakte van de hele Belgische competitie, Club incluis
 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Ontegensprekelijk te groot voor België maar voorlopig nog meer dan een maat te klein voor Nederland. Nog veel werk aan de winkel dus.
 • sven vandevyvere

  2 maanden geleden
  Een match waarin na 60 minuten club nxt op het veld komt, kan je bezwaarlijk een generale repetitie noemen. Ik denk dat de supercup het niveau van een oefenmatch niet zal overstijgen.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Mignolet is onvervangbaar.... hopelijk snel genezen. Supercup is leuk op cv, maar is papieren prijs. Belangrijkste dat iedereen asao terug speelklaar is en men goed aan competitie begint
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.