Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © VTM

Club en Philippe Clement scoren andermaal geen punten: “Dit draag je mee, ja”

Club BruggeVan een bedroevend eindejaar gesproken. Club Brugge werd afgetroefd door Cercle Brugge, als makke lammetjes naar de slachtbank. No sweat/No glory? “Dat hebben we eerder wél getoond”.

19 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Voetbalsupporters zijn rare wezens, als het goed gaat prijzen ze de trainer en de spelers de hemel in. Als het wat minder gaat moet de trainer buiten en zijn de spelers allen miskopen. Tot daar het voetbalverstand van velen, vraag maar aan Kompany die maakt de omgekeerde beweging mee.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Hendry is een sterke voetballer, Eric. Een goede voetballer is toch nog wat anders.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Wat hebben die eigenlijk gans een zomer gedaan? Het is pas vlak voor de competitiestart dat ze een lading nieuwe Club onwaardige spelers zijn gaan bijhalen. Voor Hendry maak ik wel graag een uitzondering.
 • marc lenaerts

  1 jaar geleden
  Oei precies dat clement er ineens de boter gegeten heeft verwijder de rotte appels uit de ploeg doe ze weg en tzal weerom draaien zeker weten
 • Steven Cloots

  1 jaar geleden
  Niks blijft er over wat MPH erin heeft gekregen. Scoren uit hoekschoppen, match domineren, beste verdediging, beste aanval. Van Tactiek heeft Clement ook geen kaas gegeten. Altijd dezelfde die mogen spelen. Dost is de beste spits in jaren en mag er pas als schip verdronken is. MPH terug aub.