Mohamed Daramy.
Volledig scherm
PREMIUM
Mohamed Daramy. © BELGAIMAGE

Club Brugge ziet transfertarget Daramy voor Ajax kiezen, maar richt zijn pijlen nu al op andere pistes

Club BruggeMohamed Daramy (19) kiest voor Ajax. Ondanks een akkoord tussen Club Brugge en FC Kopenhagen voor zo’n slordige 13 miljoen euro, wil de talentvolle winger naar Amsterdam. Club is daardoor echter niet uit zijn lood geslagen. Blauw-zwart focust zich nu op andere, al concrete, dossiers. 

31 reacties

 • jonathan cuypers

  1 jaar geleden
  Daar heeft hij veel meer kans om hoger op te komen! Brugge zal toch niet verder graken als groepfase in de champions league
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Ajax had Daramy twee maanden geleden voor een miljoen of acht op kunnen halen zo schijnt, nu moest er vijf miljoen bij. Toen had Brugge door moeten duwen.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Daramy wil niet komen. Gaich wou niet. Nmecha wou niet. Benteke wou niet. Hoe zou dat toch komen? Want een okereke, Dost, rezai, badji... Die wilden natuurlijk wel komen🙃
 • Frank Waeghe

  1 jaar geleden
  13 miljoen vond ik wel veel voor een 19-jarige. Laat de grotere clubs dat risico maar nemen.
 • Roland Borny

  1 jaar geleden
  Tijd begint toch te korten voor Club. Zullen vlugger concreet moeten zijn. De tijd van gokken is voorbij en de clubs de wensen te verkopen weten ook dat Club niet veel tijd meer heeft om te wachten. Ik denk dat hun plan mislukt is om zo de vraagprijs te drukken.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”
  PREMIUM
  22

  Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrus­treerd is, is álles zwart en slecht”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”