Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Club Brugge zet voet naast Europese topclubs op fysiek vlak: “Clubs schrikken wanneer ze onze data zien”

Club BruggeHarder, better, faster, stronger. Niet alleen in België, ook op Europese schaal is Club Brugge – dat PSG op speeldag 1 simpelweg aftroefde – fysiek top. “Bas Dost, Wesley, Otasowie... Allen vinden ze onze trainingen véél zwaarder dan bij hun vorige clubs.”

22 reacties

 • Johan Planckaert

  4 weken geleden
  Tegen Oh Leuven niet veel van gezien? de ploeg van 76-77 was klassen beter.
 • John De roo

  4 weken geleden
  Guy raeymakers : heel juist. Als je ziet wat een Onuachu en een Frey helemaal op hun ééntje teweegbrengen voor hun Club. Geef FCB dergelijke spits en we stonden minstens 8 punten los. Europees hebben we nog meer zo'n spits nodig. We vallen in herhaling maar Ketelaere en Lang zijn geen spitsen en kunnen veel meer betekenen op hun sterkste posities. Ze zullen wel eens een goede match hebben in de spits maar het er ook regelmatig laten afweten.
 • Piet Uytebroeck

  4 weken geleden
  Wie Hans Van Aken heeft bezig gezien in de containercup denkt daar toch anders over.
 • René Schoeters

  4 weken geleden
  Je zou bijna gaan hopen dat ze tegen Leipzig niks rapen want anders lopen ze helemaal naast hun schoenen terwijl dat zeker niet nodig is!
 • Jan Daems

  4 weken geleden
  't Budget is een pak groter dan dat van vele andere clubs, hun zelfoverschatting is recht evenredig met dat budget. Wanneer gaan ze toch eens beseffen dat al die cijfertjes en data ook niet meer zijn dan dat. 't Is op het einde van de wedstrijd dat er punten uitgedeeld worden en eerlijk waar, club heeft me al ontelbare keren teleur gesteld. 't Is duidelijk dat het resultaat tegen PSG meer te danken is aan de uitschuiver van PSG dan aan de klasse van Brugge. Zé je van Bruhhe, zet je vanachtere.