Dost en Rits vieren de goal van de middenveder.
Volledig scherm
Dost en Rits vieren de goal van de middenveder. © Photo News

Club Brugge wint in Marbella makkelijk oefenmatch tegen Puskas Academy

Club BruggeClub Brugge heeft z'n tweede oefenmatch in Marbella met 1-0 gewonnen tegen Puskas Academy. Alfred Schreuder liet een sterke ploeg opdraven en blauw-zwart won ook verdiend. Mats Rits scoorde voor rust de enige goal van de match.

8 reacties

 • Hans Willems

  4 maanden geleden
  En daar is Club basher Albert weer. Beste wensen makker
 • Leon Mertens

  4 maanden geleden
  Niks goed gezien dezelfde tamme indruk als in de kompetitie ,als geen versterkingen komen mogen ze alles vergeten en die trainer wie is dat !!
 • Frank De meutter

  4 maanden geleden
  Makkelijk winnen met 1-0 ? Wat is dan moeilijk ?
 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  4 maanden geleden
  Triestig spel zo worden ze GEEN kampioen!
 • wim Lapeere

  4 maanden geleden
  Wedstrijd live bekeken. Weinig verbetering te zien bij Club. Bedroevend niveau, traag en weinig inspirerend voetbal tegen een zwakke tegenstander. Niet te verwonderen dat Clement andere oorden gaat opzoeken. Kampioen spelen of de beker winnen zal niet voor dit jaar zijn. Of er zal veel kwaliteit moeten bij komen. Ook het trainerseffect zal er niet zijn. Zullen moeten knokken om play-off 1 te spelen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende
  Play
  Club Brugge
  5

  ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende

  De minitrip naar Ibiza is tot een eind gekomen voor Club Brugge. Daags nadat ze zondag de derde opeenvolgende titel hadden gepakt op het veld van Antwerp, stapten Charles De Ketelaere en co op het privévliegtuig van sterke man Bart Verhaeghe om enkele dagen te verpozen op het feesteiland. En dat snoepreisje is nu dus tot een eind gekomen. Vanmiddag omstreeks 13 uur zette de blauw-zwarte delegatie voet aan land in Oostende. En het contrast, wat het weer betreft, kon moeilijk groter zijn...