ANP
Volledig scherm
© ANP

Club Brugge wil Bjorn Meijer en die wil ook naar blauw-zwart, maar zijn huidige werkgever Groningen hoopt op 6 miljoen euro

Club BruggeHeeft Alfred Schreuder er straks een extra wapen bij op linksachter? Club Brugge wil Bjorn Meijer (19), maar ook Bjorn Meijer wil naar Club. Nederlandse media weten dat de linksachter van FC Groningen zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Brugge. Club bracht intussen tot twee keer toe een ontoereikend bod uit op de Nederlander - Groningen hoopt uiteindelijk zes miljoen euro te vangen voor het talent. De Nederlandse eersteklasser hapt voorlopig echter niet.

15 reacties

 • Pieter geens

  2 maanden geleden
  Danny suenaert , een Brugge supporter blaast altijd hoog van de toren , maar met hoefkens zalt het een stuk minder zijn ! En Europese de slechtste ploeg , altijd bakje vol de laatste jaren !
 • danny suenaert

  4 maanden geleden
  Wat wegen enkele miskopen nu op tegen de vele miljoenen die Club al ontvangen heeft en Club is al jarenlang de beste ploeg van België. Jaloerse reacties dus.
 • john dewit

  4 maanden geleden
  Kopen Brugge weer een topper!!
 • Gorissen Marcel

  4 maanden geleden
  Ruilen met CDK. Anders geraakt deze nooit weg. Misschien Hans meegeven als extraatje
 • marc lenaerts

  4 maanden geleden
  Een achterspeler moet je als club zelf kunnen opleiden zo niet schort er iets hier zijn er ook hoor die kunnen verdedigen daar moet je niet voor over de grens gaan zelfde met trainers wa hebben die meer dan Belgische