Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Club Brugge raast verder en duldt geen verslapping: “Het is op recordjacht, gevoed door eergevoel”

Club BruggeVergeet vier op een rij. Club Brugge zit al aan tien. Wie dacht dat de uitschakelingen in Europa en in de beker sporen zouden hebben achtergelaten, weet intussen beter. De leider is op recordjacht.

34 reacties

 • rinus Akkermans

  1 week geleden
  ik heb geen voorkeur voor Club's ik ben een liefhebber van mooi voetbal . Brugge is dit jaar overduidelijk de sterkste in onze Donald Duck competitie (al mogen ze af en toe toch niet klagen over de dosis geluk ,maar dit ter zijde ) Maar internationaal stellen we niet al te veel voor in Clubverband Dat hebben we toch weer gezien in 2020/2021
 • Norbert Deploige

  1 maand geleden
  Wie Tim? Je bent pas talentjes als je het in de grote competities ook waarmaakt. Voorbeeld. Vormer krijgt de gouden schoen en wordt in de pers de nationale ploeg van Oranje in geschreven. Twee wedstrijden en nooit nog van zijn leve zal hij nog geselecteerd worden. Zo worden talenten gekweekt in België , via veel geschrijf.
 • Tim Candaele

  1 maand geleden
  Stuk voor stuk talentjes
 • Ilse Huyghe

  1 maand geleden
  Erwin , zolang de inkomsten hoog genoeg zijn om jaarlijks de schulden op korte termijn te betalen , is er geen probleem. En dat geldt ook voor Anderlecht.
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Geert Callant goed beleid dan vergeet je wel dat Club moet zorgen dat ze ieder jaar kampioen worden want 1 jaar zonder CL en ze glijden net zoals Anderlecht weg want ze zitten daar ook aan 61 miljoen euro schulden. Vorig seizoen 24 miljoen winst maken maar de schulden berg van 40 naar 61 miljoen brengen. en neem de CL en transfert inkomsten weg en ze maken ook 30 miljoen euro schulden. kan je allemaal perfect nalezen in het staatsblad op internet.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33