De ploeg van nu en de ploeg van toen.
Volledig scherm
PREMIUM
De ploeg van nu en de ploeg van toen. © Photo News

Club Brugge pakte eerder al eens drie titels op rij. Helden van toen bespreken het blauw-zwart van nu: “De Ketelaere is de nieuwe De Bruyne”

Club BruggePakt Club Brugge zondag op Antwerp zijn derde landstitel op rij? Zeven van de helden die hen dat tussen 1976 en 1978 voordeden, zoeken naar parallellen tussen de twee drieklappers en fileren het Club van nu. “Noa Lang maakt soms bewegingen die ik hier in België alleen de beste Rensenbrink ooit zag doen.”

10 reacties

 • Tom Bogaerts

  1 week geleden
  club heeft nog geen enkele wedstrijd overtuigd in de PO's .. telkens met de hakken over de sloot. De Brusselse teams spelen offensief, hopelijk wordt hun lef nog beloond.
 • nico baelde

  1 week geleden
  Christiaan goethals, volledig juist. Toen hadden vele ploegen echt een goede ploeg, met Max 3 buitenlandse spelers en konden we zo ook Europees meedoen. Die goede tijd komt niet meer terug, spijtiggenoeg
 • Bjorn Suß

  1 week geleden
  Hahahaha wat een grapjassen de ketelaere vergelijken met de bruyne , zal nog heel wat stutjes mogen eten
 • Eddy DeGoei

  1 week geleden
  CdK is een goede speler maar de nieuwe KdB, daarvoor zal hij nog veel boterhammen moeten eten. Er zijn ook al tientallen nieuwe Eddy Merckxjes geboren, maar er is nog altijd maar 1 echte.
 • Rik Van Tillo

  1 week geleden
  de ploeg van 1976 was Europese top ik denk niet dat er veel spelers na '76 in die ploeg van Happel hun plaats hadden Mingolet ipv Jensen ,Okon ipv Leekens, Ceulemans ipv De Cubber spelers zoals F.Van der Elst, Degryse, enz zouden goede bankzitters zijn J.Cools en R.Vandereycken zouden nu ook bij een Europese topploeg spelen
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Club Brugge wint oefenpot
op KV Oostende (1-3) met
Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge wint oefenpot op KV Oostende (1-3) met Balanta in de rol van Odoi

  Club Brugge ging vandaag oefenen op KV Oostende en won de partij in de Diaz Arena tegen het nummer 12 van de Jupiler Pro League al bij al vrij makkelijk. In de eerste helft hield KVO vrij goed stand, nadat het langs Ambrose snel reageerde op een vroeg tegendoelpunt van Deketelaere. De jonge Rode Duivel liet in het tweede kwartier enkele goede kansen op een tweede Brugse treffer onbenut, met vooral een goede parade van doelman Schelfhout op een strak schot van CDK.