.
Volledig scherm
. © Club Brugge

Club Brugge ontvouwt spectaculaire bouwplannen: “Dit wordt het mooiste stadion in België, misschien zelfs in Europa”

Club BruggeClub Brugge heeft vandaag de (bijna) definitieve bouwplannen voorgesteld, mét de bedoeling in het seizoen 2022-2023 in de nieuwe tempel van start te gaan. Blauw-zwart trekt ongeveer 100 miljoen euro uit voor de nieuwe voetbaltempel, die naar eigen zeggen beantwoordt aan de noden van de buurtbewoners én de fans van blauw-zwart tegelijk de ultieme voetbalbeleving schenkt: “Het was een enorme uitdaging om dit project optimaal te integreren in Sint-Andries”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe.

95 reacties

 • ledure marc

  1 jaar geleden
  2 Straten Gino En ten tweede Er zijn genoeg betaalparkings waar de bewoners geen last van hebben. En als u kijkt !! Als Club thuis speelt Van die twee straten gangen er 3/4 van die huizen de vlag uit van Club Brugge.
 • Guy Bevers

  1 jaar geleden
  Als ze zo verder blijven doen zal dit het mooiste stadion in 2de klasse worden.
 • Frankie Albert Goethals

  1 jaar geleden
  Natuurlijk mag Club een nieuw stadion hebben, net zoals alle andere clubs. Maar bouw dat dan buiten het centrum, aan autowegen met eigen parkeertoren. Breek het oude dan af dat eigendom is van de stad Brugge en leg daar een sociale woonwijk met park aan. Dat is toekomstvisie, nu is het onverantwoord om hier een milieuvergunning voor te geven.
 • Gino Maeckelbergh

  1 jaar geleden
  Is het een stadion of een parkeerplaats voor 3000 auto's? Rondom de site zijn er 3 straten. De leopold 3 laan, de doornstraat en de lange molenstraat. Stel 3000 auto'S in 2uur is 1500 in 1 uur gedeeld Door 3 straten is 500 auto'S per uur is 8 per minuut. Denk niet dat dit leefbaar is. Ik ben een bewoner van 1 van deze 3 straten.
 • Peeters Wendy

  1 jaar geleden
  Eindelijk eens een eigen stadion, niet veel clubs hebben zo lang moeten wachten als Brugge. Jaren bijna gratis gespeeld in stadion van de stad.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).