Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © BELGA

Club Brugge nu al zeker van recordvoorsprong bij start play-offs, maar “we zullen na de titel wel onze records tellen”

Club BruggeVoor wie er nog steeds aan twijfelt: Club Brugge wordt kampioen. Ongeacht winst of verlies tegen Moeskroen trekt blauw-zwart alvast met een recordvoorsprong richting de play-offs: “Leuk, maar we zullen pas na de titel onze records tellen”, tempert Philippe Clement.

20 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Brugge heeft die voorsprong vergaard door de enorme zwakte , wekenlang, van de andere ‘grote’ ploegen. En ik blijf er bij, ze zijn nog geen kampioen, want ze kreunen langs alle kanten en de rest is opgestaan...
 • patrick VANHOVE

  1 maand geleden
  Als ze de gekregen punten moeten afgeven is de voorsprong veel minder groot!
 • Franky Vanhercke

  1 maand geleden
  Veel afgunst hier blijkbaar maar feit is dat club Brugge als enigste de titel verdiend na de rest in de vernieling te spelen, club zal in de play-offs wel nog eens de puntjes op de I zetten!
 • Bart Thielemans

  1 maand geleden
  Kleine nuance bij de uitschakeling in El en Beker v België... Iedereen lijkt de Corona afwezigen vergeten. Het club tot net voor Kiev had zeker een ronde verder geweest in Europa en nu de finale beker v België gespeeld. Om maar te zwijgen over hoeveel de voorsprong in de competitie had geweest
 • ALFONS GHYSELEN

  1 maand geleden
  Oei en nog het rekord van aandelen niet te vergeten.
 1. Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgesloten, aanvaller praat met Atalanta
  Club Brugge
  1

  Terugkeer Emmanuel Dennis naar Club lijkt uitgeslo­ten, aanvaller praat met Atalanta

  Van de bank in Brugge naar die in Keulen. Veel plezier heeft Emmanuel Dennis (23) nog niet beleefd aan zijn uitleenbeurt in de Bundesliga. Meer nog: dit weekend liet FC Köln-coach Markus Gisdol de Nigeriaan zelfs uit de selectie. Dennis en zijn entourage blijven alvast niet bij de pakken zitten. Sinds vorige week zijn de gesprekken met onder meer Atalanta Bergamo opgestart. Een terugkeer naar Club Brugge lijkt van Dennis’ zijde alvast uitgesloten. Het is aannemelijk dat ook Philippe Clement en co niet staan te springen om hem terug te nemen, al wil Club wél graag het juiste bedrag vangen voor de vleugelspits die nog tot juni 2022 onder contract ligt.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 3. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend