José Izquierdo zit in de CL-selectie van Club.
Volledig scherm
José Izquierdo zit in de CL-selectie van Club. © Photo News

Club Brugge neemt Wesley en Izquierdo op in CL-selectie, Mitrovic en Providence ontbreken

CLUB BRUGGEClub Brugge heeft zijn 25-koppige selectie voor de Champions League vrijgegeven. Daarbij geen grote verrassingen. Aanwinsten Wesley en José Izquierdo krijgen een plekje, Matej Mitrovic en aanwinst Ruben Providence zijn de voornaamste afwezigen.

6 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  3 weken geleden
  Philip weet wat goed is voor Club. Dat hij een speler zonder aankoop optie niet in de etalage zet is normaal. Dat beide vroegere sterren, Joske en Wesley, erbij zijn moet nog blijken dat dit te verdedigen valt. In ieder geval zullen beide wel fit zijn.
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  Hopelijk geen scenario als,de duivels , waar een invalidenploeg geselecteerd was, Hazard,De Bruyne, en Witsel , een verloren zaak bij aanvang!
 • Georges Vande Velde

  2 maanden geleden
  Dat Clement daar nu eens bij vermeld waarom spelers ontbreken. Providence zou wel om een speciale reden niet zijn opgenomen op de lijst. Het gaat over het maximum aantal in België of bij Club opgeleide spelers. Om mensen niet in het ongewisse te laten vertel dan a.u.b. alles !
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Die Clement en zijn beslissingen , begrijpe wie kan en nadien zal hij weer janken dat hij Providence niet in de CL selectie heeft opgenomen.Onbegrijpelijk dat één zeer getalenteerde fitte Providence thuisgelaten wordt voor een niet fitte speler die al 1,5 niet meer gespeeld heeft waarvan men überhaupt niet meer zeker is dat hij nog maar een fractie van zijn oude zal kunnen halen.
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Niet abnormaal dat Mitrovic, zeer lang gekwetst…niks op niveau en Providence, op huurbasis zonder aank.-optie, er niet bij zijn. Dat Joske er bij is is verwonderlijk. Laat ons dat onder de noemer oude liefde brengen.
 1. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.