Facundo Pellistri, jonge speler van Man United.
Volledig scherm
Facundo Pellistri, jonge speler van Man United. © Photo News

Club Brugge lijkt dan toch achter het net te vissen voor jonge winger van Man United

Club BruggeFacundo Pellistri lijkt dan toch niet naar Club Brugge te komen. De 19-jarige Uruguayaan van Manchester United geeft zelf de voorkeur aan een uitleenbeurt aan het Spaanse Deportivo Alavés.

15 reacties

 • rik cappelle

  3 maanden geleden
  Huren was onder Dury bij Z-W ook een strategie. Daar werden successen mee behaalt maar na een tijdje werd het bijna hun ondergang en nu voelen ze daar financieel nog de gevolgen van. Huren is voor armoezaaiers en mag enkel als er een aankoopoptie bij is, al of niet verplicht. Of in nood wegens een kwetsuur van een doelman bvb.
 • Thomas Vermeiren

  3 maanden geleden
  Goed , was toch maar huurovereenkomst. Brugge is Anderlecht niet eh , koop spelers.. verkoop met winst. Huren is verlieslatend.
 • Erik Malfait

  3 maanden geleden
  Spelers moeten snel opbrengen daarom geen eigen spelers de makelaars zijn de oorzaak en de clubs hebben geen geduld de coach moeten de clubs volgen de loonkosten moeten opbrengen
 • Dimitri Craeynest

  3 maanden geleden
  @Adamo conte ja brugge volgt anderlecht??? Haha beetje serieus blijven he. Club doet het nu al jaren goed en ik hoop echt dat anderlecht weer volledig top word maar er zal tijd nodig zijn. Dat was na 11 jaar ook zo bij brugge. Respect voor beide clubs
 • Kevin De Veirman

  3 maanden geleden
  Het feit dat Man Utd overweegt om hun speler bij Club onder te brengen toont dat Club fantastisch bezig is!! Punt!
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01