Facundo Pellistri, jonge speler van Man United.
Volledig scherm
Facundo Pellistri, jonge speler van Man United. © Photo News

Club Brugge lijkt dan toch achter het net te vissen voor jonge winger van Man United

Club BruggeFacundo Pellistri lijkt dan toch niet naar Club Brugge te komen. De 19-jarige Uruguayaan van Manchester United geeft zelf de voorkeur aan een uitleenbeurt aan het Spaanse Deportivo Alavés.

15 reacties

 • rik cappelle

  3 maanden geleden
  Huren was onder Dury bij Z-W ook een strategie. Daar werden successen mee behaalt maar na een tijdje werd het bijna hun ondergang en nu voelen ze daar financieel nog de gevolgen van. Huren is voor armoezaaiers en mag enkel als er een aankoopoptie bij is, al of niet verplicht. Of in nood wegens een kwetsuur van een doelman bvb.
 • Thomas Vermeiren

  3 maanden geleden
  Goed , was toch maar huurovereenkomst. Brugge is Anderlecht niet eh , koop spelers.. verkoop met winst. Huren is verlieslatend.
 • Erik Malfait

  3 maanden geleden
  Spelers moeten snel opbrengen daarom geen eigen spelers de makelaars zijn de oorzaak en de clubs hebben geen geduld de coach moeten de clubs volgen de loonkosten moeten opbrengen
 • Dimitri Craeynest

  3 maanden geleden
  @Adamo conte ja brugge volgt anderlecht??? Haha beetje serieus blijven he. Club doet het nu al jaren goed en ik hoop echt dat anderlecht weer volledig top word maar er zal tijd nodig zijn. Dat was na 11 jaar ook zo bij brugge. Respect voor beide clubs
 • Kevin De Veirman

  3 maanden geleden
  Het feit dat Man Utd overweegt om hun speler bij Club onder te brengen toont dat Club fantastisch bezig is!! Punt!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investering”
  Club Brugge

  Club Brugge werkt aan beursgang: “Handige manier om aan geld te geraken. Voor de voetbalfan is dit een emotionele investe­ring”

  Als alles volgens plan verloopt, trekt voetbalclub Club Brugge nog voor de zomer naar de Brusselse beurs. Dat meldt De Tijd vandaag op basis van meerdere bronnen. De landskampioen zou de eerste Belgische club zijn die een beursnotering krijgt. Sporteconoom Thomas Peeters verbaast zich niet over de Brugse beursgang. “Zeker in deze tijden is het een handige manier om aan geld te geraken. En bovendien is de aandeelhouder van een voetbalclub een aparte: voor hen is dit meer een emotionele investering in plaats van een manier om er geld mee te winnen.”
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne