Facundo Pellistri, jonge speler van Man United.
Volledig scherm
Facundo Pellistri, jonge speler van Man United. © Photo News

Club Brugge lijkt dan toch achter het net te vissen voor jonge winger van Man United

Club BruggeFacundo Pellistri lijkt dan toch niet naar Club Brugge te komen. De 19-jarige Uruguayaan van Manchester United geeft zelf de voorkeur aan een uitleenbeurt aan het Spaanse Deportivo Alavés.

15 reacties

 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Huren was onder Dury bij Z-W ook een strategie. Daar werden successen mee behaalt maar na een tijdje werd het bijna hun ondergang en nu voelen ze daar financieel nog de gevolgen van. Huren is voor armoezaaiers en mag enkel als er een aankoopoptie bij is, al of niet verplicht. Of in nood wegens een kwetsuur van een doelman bvb.
 • Thomas Vermeiren

  1 jaar geleden
  Goed , was toch maar huurovereenkomst. Brugge is Anderlecht niet eh , koop spelers.. verkoop met winst. Huren is verlieslatend.
 • Erik Malfait

  1 jaar geleden
  Spelers moeten snel opbrengen daarom geen eigen spelers de makelaars zijn de oorzaak en de clubs hebben geen geduld de coach moeten de clubs volgen de loonkosten moeten opbrengen
 • Dimitri Craeynest

  1 jaar geleden
  @Adamo conte ja brugge volgt anderlecht??? Haha beetje serieus blijven he. Club doet het nu al jaren goed en ik hoop echt dat anderlecht weer volledig top word maar er zal tijd nodig zijn. Dat was na 11 jaar ook zo bij brugge. Respect voor beide clubs
 • Kevin DV

  1 jaar geleden
  Het feit dat Man Utd overweegt om hun speler bij Club onder te brengen toont dat Club fantastisch bezig is!! Punt!