Vanaken met Yaremchuk: de ene al jaren een vaste waarde bij Club, de andere moet voortaan de blauw-zwarte aanval mee zien te dragen. Vooral dan in de Champions League.
Volledig scherm
Vanaken met Yaremchuk: de ene al jaren een vaste waarde bij Club, de andere moet voortaan de blauw-zwarte aanval mee zien te dragen. Vooral dan in de Champions League. © BELGA

Club Brugge, één jaar later: met 9 andere basisspelers in Champions League

Club BruggeDrie titels op rij, en toch een ganse make-over. Maak kennis met het nieuwe Club - aangepast aan de noden van de Champions League.

6 reacties

 • Ferdinand Drees

  3 maanden geleden
  Ik hoop voor het beste maar vrees er voor. Brugge is eigenlijk geen Belgische ploeg meer, dus erg zal ik het als vroeger Brugge supporter niet vinden.
 • Filip Verhaegen

  3 maanden geleden
  Clubliefde mag niet leiden tot het wensen dat een andere Belgische club er snel uit ligt. Het Europees voetbal van de Belgische ploegen en zoveel mogelijk punten halen voor een goed Belgisch coefficient is primair en niet de haat voor een andere ploeg, of heb je liever dat we straks GEEN Ploegen hebben in die competities. Wordt AUB volwassen.
 • Lowi Verborgt

  3 maanden geleden
  Hopelijk de eerste ronde er uit. In Europa is het niet ze gemakkelijk om wedstrijden te kopen
 • Peeters Wendy

  3 maanden geleden
  9 nieuwe spelers en nog zal het niet lukken.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  En hoeveel " Belgen " nog dit jaar bij de kern ...🙄...? Het verslecht met de jaren ...niet alleen voor club maar de meeste ploegen helaas..😏
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.