Volledig scherm
PREMIUM

Club begint er weer aan: wat met Lang, "die zich komende weken met veel liefde weer zal melden", en De Ketelaere? En wie moét er allemaal weg bij blauw-zwart?

Club BruggeBack to business in het Belfius Basecamp. Althans voor een deel van Club Brugge, dat quasi de ganse basisploeg moet missen in de voorbereiding. Een leger huurlingen komt terug, maar mogen Openda, Sowah en andere Okerekes blijven? Vijf vragen bij de aftrap van een nieuw blauw-zwart (succes?)seizoen. 

3 reacties

 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Hoe kan dat toptalent niet naar een grotere club?!Aiai ego gaat een deukje krijgen en de gezangen van supporters over heel België gaan geweldig zijn!
 • Jean DE BRUYNE

  3 maanden geleden
  Lang krijg je aan de straat stenen niet kwijt
 • Etienne De Bondt

  3 maanden geleden
  Transferperiode sluiten op 1 juli en het probleem is opgelost.
 1. Club Brugge legt Noors goudhaantje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025
  Club Brugge
  9

  Club Brugge legt Noors goudhaan­tje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025

  Na Abakar Sylla was het de beurt aan Antonio Nusa. De amper 17-jarige Noor verlengde zijn contract bij Club Brugge tot 2025, net nadat hij als tweede jongste doelpuntenmaker ooit scoorde in de Champions League. Nusa maakte vorig seizoen indruk bij Club NXT en trekt de lijn dit seizoen door in de A-ploeg. Opvallend: volgende week vertrekt hij niet naar Noorwegen voor de interlands tegen Zweden en IJsland met de nationale U18. Afgelopen zomer vroeg Club de Noorse federatie of Nusa vakantie kon krijgen opdat hij tijdig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kon starten. Het intern reglement van de Noorse bond schrijft voor dat spelers één extra interlandbreak opzij moeten blijven wanneer ze een internationale periode skippen, wat bij Nusa in juni het geval was.