Clement teleurgesteld: “Ik heb een heel slecht gevoel, want dit is een match die je moet winnen”

Club BruggeClub-coach Philippe Clement was natuurlijk teleurgesteld nadat zijn team een voorsprong weggaf in Anderlecht. Al vroeg hij ook met een kwinkslag richting zijn collega Kompany of Sambi “dikwijls van die effectballen trapt?” Kompany: “Te veel op training, te weinig in de match.”

57 reacties

 • Luc Vandamme

  1 maand geleden
  Begrijp waardige verliezer te zijn Wouter Van de Walle . Het is inderdaad de laatste zijd zeer slecht met Club. En de opstelling van Club trok op niets Lang en Perrez moesten er veel vroeger in de ploeg komen en Dost en nu ook niet de beste aankoop fat club gedaan heeft.En ook al heeft club meer matchen gespeeld en tegenslagen gehad met corona steeds laten ze steken vallen en Kampioen zijn ze nog niet.
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Toch spijtig dat ze bij Brugge nooit eens deftig kunnen reageren bij een nederlaag. En dan heb ik het over alles en iedereen, trainers, spelers, supporters.. Wordt eens waardige verliezers, pas dan zal je ook een grote kampioen worden
 • Guido Cerrens

  1 maand geleden
  Brugge totaal uit vorm. Het middenveld zo traag. Sobol waarom wordt die opgesteld als ge Denswil hebt. Geen flankspelers hoe kan men dan Dost goed bedienen. Diagram verkopen midden het seizoen was ook een serieuze flaters. Ze zijn nog geen kampioen
 • André Christiaens

  1 maand geleden
  FCB was goed, maar niet zeer goed, als de spelers zelf zeggen 70 m en 20 m de brui eraan geven dan scheelt er iets aan hun frisheid om 90 m te spelen en dat kwam Anderlecht ten goede, jonge lopende krachten die na 70m nog een tandje kunnen bijsteken. Dus Clement loop trainingen in lassen, Heist - Brugge en terug naar hun oefenkamp. Anderlecht heeft in het verleden meermaals de laatste wedstrijden gewonnen door hun frisheid. Vervangingen doen de laatste 5 minuten is met de tegenstrever doen.
 • valee frans

  1 maand geleden
  in de play offs gaan ze niet veel winnen fcb
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend